Se încarcă...
Ești aici  Acasă  >  Cultura, Ştiinţă  >  Articol curent

Diploma de Excelență a Nicoletei Ciubotaru

Prin   /  19 mai 2018  /  Nici un comentariu  /   18

Nicoleta Ciubotaru, eleva clasei a VIII-a B, IP LT „Mihai Eminescu” din orașul Drochia, a câștigat Diploma de Excelență în cadrul concursului internațional de creație literară „Scrisori către Eminescu”, desfășurat la București, România.

Nicoleta Ciubotaru, eleva clasei a VIII-a B, IP LT „Mihai Eminescu” din orașul Drochia

Nicoleta Ciubotaru, eleva clasei a VIII-a B, IP LT „Mihai Eminescu” din orașul Drochia

În perioada 1 martie – 30 iunie 2018, Asociația „Liber la Educație, Cultură și Sport” București, în parteneriat cu Muzeul Național al Literaturii Române din București și Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu”, Iași, desfășoară proiectul cultural-educativ Concursul național de creație literară  „Scrisori către Eminescu”. Scopul activității este stimularea creativității limbajului în exprimarea scrisă, precum și punerea în valoare a creațiilor literare ale tinerilor prin publicarea acestora.

Concursul se desfășoară în trei etape pe trei categorii de vârstă: 10/12, 13/15 și 16/19 ani, la care participă copii din România și Republica Moldova. Recent, a finisat etapa a doua, unde 45 de premianți s-au învrednicit de Diplome de Excelență și Premii Speciale pentru Creativitate. Nicoleta Ciubotaru din orașul Drochia a fost una din cei 12 câștigători-participanți din Republica Moldova.

Creațiile literare câștigătoare, selectate în urma jurizării, vor fi publicate într-un volum colectiv.

Festivitatea de premiere va avea loc la 16 iunie, curent, la Muzeul Național al Literaturii Române din București.

Nelly CIOBANU

Lasă un răspuns

Puteţi, de asemenea, ca...

Праздник для будущих первоклассников

Старт для первоклассников дан

Citeşte mai mult →