Se încarcă...
Ești aici  Acasă  >  Cultura, Ştiinţă  >  Articol curent

I-a ghidat în lumea frumosului

Prin   /  19 mai 2018  /  Nici un comentariu  /   18

Acum, în preajma tristelor minute de despărţire de şcoala cu ciclul primar, când copiii noştri pleacă în „şcoala mare”, exprimăm profundă recunoştinţă şi aducem sincere mulţumiri Maiei Gheorghiţă, directoare-adjunctă, IPLT „M.Eminescu”.

Maiei Gheorghiţă, directoare-adjunctă, IPLT „M.Eminescu”

Maiei Gheorghiţă, directoare-adjunctă, IPLT „M.Eminescu”

Maia Gheorghiţă nu doar a vegheat  procesul instructiv-educativ al pedagogilor, însuşitele elevilor, ordinea şi disciplina în şcoala primară, dar a educat în copiii noştri şi dragostea de artă, de frumos, de sublim.

Fiind conducătoarea Cercului dramatic „Clopoţeii”, Maia Gheorghiţă, împreună cu Larisa Lisnic, pedagog de muzică, a ghidat elevii din clasele primare prin labirinturile artei declamatoare. Mai recent, colectivul Cercului dramatic „Clopoţeii” a participat la Festivalul-concurs  raional „Sus cortina!” şi a ocupat locul I. Însă victorii de acest gen au fost multe.

Acum, împreună cu copiii noştri, regretăm că părăsim şcoala din ciclul primar. Dar ne bucurăm, că discipolii DVS s-au maturizat, au crescut şi acum trebuie să cedeze sălile de clasă altor copii, mai mici.

Pentru munca depusă în pregătirea şi instruirea elevilor de a cunoaşte arta frumosului şi încrederea în sine, altoită copiilor noştri, îi transmitem Maiei Gheorghiţă sincere mulţumiri şi calde felicitări cu prilejul încheierii anului de studii 2018, dorindu-i multă sănătate şi noi realizări pe viitor.

Părinţii copiilor-actori

ai Cercului dramatic

„Clopoţeii”

 

Lasă un răspuns

Puteţi, de asemenea, ca...

(De la stânga) Andriana ȚURCAN, Ana FILIP, Gabriela VATAMANIUC și Oleg BERZOI s-au pronunţat vis-à-vis de lecturarea cărţilor

Darul vacanţei – lectura

Citeşte mai mult →