Se încarcă...
Ești aici  Acasă  >  Cultura, Ştiinţă  >  Articol curent

Au încântat auzul spectatorilor

Prin   /  15 iunie 2018  /  Nici un comentariu  /   6

Festivalul „Hangul de la Sofia”, desfăşurat recent, încă mult timp va mai avea răsunet printre populaţie şi oaspeţi, or evenimentul s-a primit unul de „zile mari”. La organizarea şi desfăşurarea lui au contribuit multe organizaţii şi întreprinderi, colective şi persoane fizice ca, în final, să propună invitaţilor, oaspeţilor şi băştinaşilor un program bogat şi variat de cultură veritabilă, odihnă şi agrement. Ca în poveste.

Banaru Larisa

Banaru Larisa

Colectivul Ansamblului folcloric „Sofianca”, conducătoare artistică Larisa Banari, a muncit mult atât „după cortină”, la pregătirea sărbătorii, la amenajare, cât, și ulterior, pe scenă.
Artiştii amatori din ansamblu şi-au făcut deja un nume răsunător în republică. Cu un repertoriu bine selectat şi ajustat, ei participă la concursuri, diverse măsuri culturale, evenimente şi festivaluri, de unde revin cu locuri premiante, diplome şi trofeuri.
Şi acasă, pe scena festivalului, „sofiencele” au dat „foc la ghete”, încântând auzul şi văzul celor prezenţi la sărbătoare.  Însoţite şi susţinute de trei voci bărbăteşti, artistele au cucerit inimile ascultătorilor cu melodii frumoase, dar şi cu o interpretare iscusită şi de o înaltă măiestrie.
Drept rezultat, colectivul şi conducătoarea lor s-au învrednicit de cele mai multe diplome  de menţiune, dar şi de aplauze de recunoştinţă din partea consumatorilor de muzică bună, ei, pe drept cuvânt, fiind frapaţi de profesionalismul şi de măiestria interpretativă a membrilor Ansamblului folcloric „Sofianca”.
Valentina CEBOTARI

Lasă un răspuns

Puteţi, de asemenea, ca...

лиц (2)

Ларец мудрости

Citeşte mai mult →