Se încarcă...
Ești aici  Acasă  >  Cultura, Ştiinţă  >  Articol curent

Romeo Ţurcan premiat cu diploma Guvernului RM

Prin   /  23 iulie 2018  /  Nici un comentariu  /   13

Romeo Țurcan, profesor în domeniul Inovație și Business la Universitatea din Aalborg, Danemarca, a primit o diplomă de gradul I din partea Guvernului RM.

Romeo ȚURCAN

Romeo ȚURCAN

Aceasta a  fost înmânată pentru succese remarcabile obținute în domeniul profesional și participare activă la promovarea imaginii Republicii Moldova în Regatul Danemarcei.
Potrivit Biroului relații cu diaspora, această diplomă vine să certifice activitatea profesională a lui Romeo Țurcan, eforturile sale extraordinare depuse la susținerea învățământului superior din RM. Diploma i-a fost înmânată de către Asser Mortensen, Consulul Onorific al RM în Regatul Danemarcei.
Ceremonia de înmânare a avut loc în cadrul prelegerii inaugurale, susținută de către Romeo Țurcan.
Romeo Țurcan este președintele Organizației Moldovenilor în Danemarca (OMD). El are experiență de afaceri în sectoarele energetic, petrolier, militar, high-tech și consultanță în management. Este o persoană activă, inițiind numeroase proiecte și activități, beneficiar direct fiind Moldova.
În ultimii ani, fiind angajat la Universitatea din Aalborg, a inițiat și a coordonat mai multe proiecte internaționale, ce au contribuit la dezvoltarea și consolidarea întregului sector al învățământului superior din Republica Moldova, colaborând cu mai multe universități din țară. Printre proiectele de succes pot fi menționate: ERASMUS+  „Introducerea învățării bazate pe probleme în Moldova: pentru sporirea competitivității și sporirea șanselor de angajare a acestora”; TEMPUS: „Consolidarea autonomiei universitare în Moldova”, valoarea cărora este de câteva milioane de euro.
(Un material la temă citiți în numărul următor)

Lasă un răspuns

Puteţi, de asemenea, ca...

Праздник для будущих первоклассников

Старт для первоклассников дан

Citeşte mai mult →