Se încarcă...
Ești aici  Acasă  >  Cultura, Ştiinţă  >  Articol curent

Activitate apreciată de un trecător

Prin   /  18 octombrie 2018  /  Nici un comentariu  /   18

Eu fac parte din marea „armată” raională de bunici grijulii, ce asigură securitatea copiilor în drum spre şcoală şi înapoi spre casă prin implicarea zilnică şi directă.

Vasilisa ZAPOROJAN

Vasilisa ZAPOROJAN

În fiecare dimineaţă adun elevii din clasele primare şi le ajut să traverseze strada în drum spre şcoală. Numărul copiilor este în dependenţă de mai mulţi factori, dar de fiecare dată sunt de la 3 până la 15 copii.
În şcoală mă străduiesc  să mă întâlnesc cu Angela Rotaru, directoarea instituţiei, ca să-i raportez că am adus cu bine copiii. Apoi, până se face ora 8.30, stau la trecere pe traseul principal Drochia-Zguriţa ca să ajut copiii ce vin spre şcoală să traverseze fără primejdie drumul.
Exact acelaş lucru îl fac şi la finalul orelor.
La 5 octombrie, curent, am avut o surpriză, ce m-a înduioşat şi mi-a trezit foarte multe emoţii. În dreptul meu şi al copiilor s-a oprit un microbus, a coborât şoferul, absolut străin, m-a cuprins şi mi-a mulţumit pentru lucrul nobil şi util ce-l fac şi mi-a dăruit o cutie de bomboane. Bucuria mea nu avea margini, activitatea mi-a fost apreciată de un simplu cetăţean, înseamnă că facem un lucru util.
Nu cunosc şoferul, nu am reuşit să aflu nimic referitor la rută, dar mi-a făcut o surpriză foarte frumoasă.
Vasilisa ZAPOROJAN, bunică grijulie, s. Chetrosu

Lasă un răspuns

Puteţi, de asemenea, ca...

Праздник для будущих первоклассников

Старт для первоклассников дан

Citeşte mai mult →