Se încarcă...
Ești aici  Acasă  >  Cultura, Ştiinţă  >  Articol curent

La Biblioteca pentru copii Drochia a fost dat start sărbătorilor de iarnă

Prin   /  7 decembrie 2018  /  Nici un comentariu  /   13

Evenimentul inaugurării brăduțului a avut loc cu participarea elevilor cl. a II-b, IPLT „Ștefan cel Mare”, orașul Drochia.

Elena GRIȚCO discută cu elevii, oaspeții bibliotecii pentru copii

Elena GRIȚCO discută cu elevii, oaspeții bibliotecii pentru copii

Învățătoarea Rodica Golban a venit împreună cu discipolii săi, care cunoșteau o mulțime de poezii cu tematica iernii. La  „Brăduțul înțelepciunii” ei au fost întâmpinați de către „Bunicuța cu povești”, în rol – bibliotecara Nina Bejan. Ea le-a povestit nepoțeilor Legenda Iernii, apoi i-a învățat să confecționeze fulgi din hârtie. N-au lipsit nici dulciurile, oferite de bunică și bibliotecara Elena Grițco, care le-a făcut cunoștință vizitatorilor bibliotecii și cu o expoziție de carte, având ca generic aceeași tematică. Abia de reușeam să fac poze și filmări pentru a fixa manifestarea și activismul copiilor.
Brăduțul de  Anul Nou inaugurat la Biblioteca pentru copii din cele mai îndrăgite cărţi își așteaptă cu drag noii vizitatori. Pe perioada vacanței de Crăciun aici vor fi organizate întâlniri cu Moș Crăciun și Fulguța, cu eroii din poveștile preferate, șezători de colinde, ghicitori, cântece și ore vesele. Vă aşteptăm cu drag.
Text: Silvia ZAPOROJAN,
directoare adjunctă,
Biblioteca pentru copii, Foto: Nina BEJAN

Lasă un răspuns

Puteţi, de asemenea, ca...

Праздник для будущих первоклассников

Старт для первоклассников дан

Citeşte mai mult →