Se încarcă...
Ești aici  Acasă  >  Cultura, Ştiinţă  >  Articol curent

Emoţiile interpretei le-au preluat spectatorii

Prin   /  7 decembrie 2018  /  Nici un comentariu  /   41

Creaţia Ianei Bosovici, debutantă interpretă de muzică uşoară din s. Sofia, de mai mult timp se află în vizorul publicaţiei noastre, iar cititorii urmăresc cu satisfacţie evoluările, performanţele şi realizările ei, participările cu succes la diverse concursuri.

Iana BOSOVICI

Iana BOSOVICI

După Grand-Prix-ul din octombrie, luna noiembrie i-a mai adus un nou trofeu – Cupa şi Diploma pentru locul II, obţinute la Festivalul-concurs Internațional de muzică ușoară „Două inimi gemene”, în memoria Doinei și a lui Ion Aldea-Teodorovici, ediţia a XVI-a, desfăşurată la 13-15 noiembrie. Ediţia din anul curent a fost una specială, deoarece la 15 noiembrie Doina ar fi împlinit 60 de ani. Acest fapt i-a făcut pe membrii juriului să pună accent pe cântecele mai puțin cunoscute din moştenirea lăsată de marii artişti patrioţi.
Iana Bosovici s-a prezentat cu două piese din repertoriul regretaţilor artişti, interpretarea cărora a ridicat publicul în picioare. Emoţiile interpretei s-au transmis spectatorilor, care au scăldat-o în aplauze şi în strigăte de “Bravo!”. Aprecierile nu au întârziat să apară şi pe paginile reţelelor de socializare. Iată câteva opinii referitoare la evoluţia ei:
Eugenia URSU, preşedinta AO „Moldovenii şi minorităţile sale”, preşedinta Clubului UNESCO, organizatoare, producătoare şi preşedintă a mai multor concursuri:
— Iana, felicitari! Munca întotdeauna are rezultate frumoase. E plăcut, când revii în ţară cu titlul de „Laureat” şi cu trofee. Devii mândria nu numai a părinţilor, a celor apropiaţi, ci şi a întregii ţări. Îţi dorim succese şi ne bucurăm, că faci parte din marea noastră familie internaţională a tinerelor talente. Întotdeauna ştii să ne aduci în scenă adevărate bijuterii de artă. Este o mare plăcere să asculţi vocea ta deosebit de frumoasă. Eşti rafinată în toate, dragă Iana… Te ascultăm cu plăcere de fiecare dată! Îţi dorim succese.
Te așteptăm cu noi melodii.
Mihai Trăistariu, cântăreț român cu cele mai multe performanțe la nivel internațional, care a vândut până acum peste 2.000.000 de albume în țară și în străinătate:
— Mă uimeşti! Eşti … wooow, copil bun şi talentat!
Lilea Storogan, mama Ianei, aflată departe de ţară:
— …De când ai postat video tot îl ascult incontinuu şi nu mă satur să-mi alin sufletul cu vocea ta…Dumnezeu să te aibă mereu în pază!
Diamanta Paterău, interpretă autohtonă:
— Lilea, frumoase cuvinte de mamă. Bravo că o susţii.  Iar tu, Iana, prețuiește-le, sunt emoții sincere de la cea care ţi-a dat viață. Succese!!!
Aliona Ciornea, artistă amatoare:
— Felicitări, Iana!!! eşti o fata puternică, cu mare talent şi multe realizări deja. Succese.
Ne asociem şi noi acestor aprecieri de valoare, urându-i Ianei Bosovici noi performanţe, noi culmi, pe care, pentru a le atinge, trebuie să muncească foarte mult. Realizări frumoase şi emoţii pozitive.
Valentina CEBOTARI

Lasă un răspuns

Puteţi, de asemenea, ca...

Stadionul din centrul s. Pelinia deveni o veritabilă Casă Mare

„Zestrea Nordului” adunată la Pelinia

Citeşte mai mult →