Strada Vasile Alecsandri devine impracticabilă

„Vasile Alecsandri” nu este la prima sa apariţie în „GD”. Despre felul cum arată această stradă, după niscaiva stropi de ploaie, am mai scris. Acum, însă, tabloul chiar dă peste margini, în special, în preajma clădirii în care studiază elevii claselor primare de la liceul „Mihai Eminescu”.

Doar o iarnă cu multă zăpadă ar putea „şlefui” faţa acestei străzi, plombând găurile barem pentru una-două-trei luni
Doar o iarnă cu multă zăpadă ar putea „şlefui” faţa acestei străzi, plombând găurile barem pentru una-două-trei luni

Până la intrarea în campania electorală din cadrul alegerilor generale locale 2019, tot după o ploaie, ce a scos în evidenţă „faţa adevărată” a străzii Vasile Alecsandri, am avut o discuţie la temă cu doamna primar Nina Cereteu. Atunci dânsa mi-a mărturisit că acest drum urmează a fi reparat în 2020 şi că acest fapt chiar este stipulat în planul de activitate al primăriei pentru perioada enunţată. Doamna primar mi-a mai spus că „Vasile Alecsandri” va arăta la fel ca „Dimitrie Cantemir”.
Dar ce ne facem până atunci? La moment această stradă este deteriorată rău de tot, iar procesul de distrugere a asfaltului continuă. Gropile se înmulţesc ca ciupercile după ploaie, iar cea imensă din faţa „primarelor” de la Eminescu se extinde văzând cu ochii…

Liuba BULGARU

Lasă un răspuns