Magia iernii, basm al copilăriei

Sfârşitul lunii decembrie întotdeauna este plin de evenimente culturale, distractive, de totalizare a anului ce s-a scurs în istorie. Nu a fost o excepţie nici 2019.

O poză ca amintire după o seară de trudă pentru a crea dispoziție bună oaspeților
O poză ca amintire după o seară de trudă pentru a crea dispoziție bună oaspeților

Unul din evenimentele desfăşurate în cadrul sărbătorilor de iarnă a fost şi spectacolul prezentat de Studioul artistic „Academia micilor vedete”, conducătoare artistică Cristina Ţurcanu. Feeria sărbătorii a fost precedată de o muncă enormă şi de o pregătire minuţioasă. Iar ca spectatorii să trăiască clipe de adevărată revelaţie, a fost nevoie nu doar de costume specifice revelionului, dar şi de o bună dispoziţie a micilor artişti, care mai erau şi cuprinşi de emoţii mari.
Dar când s-au văzut în scena mare, pe micile vedete a pus stăpânire calmul şi copiii au ieșit frumos, bine pregătiţi, stăpâni şi siguri pe scenariul ce aveau a-l prezenta publicului din sală, în mare parte părinţi, bunei, rude, dar şi doritori de a se cufunda încă o data în miracolul copilăriei, în basmul sărbătorilor de iarnă.
Alături de colegii experimentaţi din ansamblurile artistice bine cunoscute, susţinuţi de aplauze frenetice, îmbărbătaţi de conducătoarea lor Cristina Ţurcanu, micii artişti au reuşit să aducă în sala de concerte magia iernii şi basmul copilăriei. Oaspeţii, invitaţii, toţi cei prezenţi au rămas profund impresionaţi de talentul micilor artişti, de succesul extraordinar de frumos al copiilor, de emoțiile și zâmbetele, de momentele frumoase pe care le-au oferit, în ajun de sărbătoare, tuturor celor prezenţi.

Cor. „GD”
Foto Nelly CIOBANU

Lasă un răspuns