O nouă expoziţie la muzeul din Drochia

 

Duminică, 18 octombrie 2020, în Galeria de Arte a Muzeului raional de Istorie, Etnografie și Artă, va fi inaugurată o nouă expoziţie. De data aceasta vizitatorii vor putea lua cunoştinţă cu lucrările pictorului Victor Creţu.

 

Organizatorii expoziţiei, Direcția Cultură, Turism, Tineret și Sport, șefă Cristina Țurcanu, în comun cu Muzeul de Istorie, Etnografie și Artă, director Dumitru Postovanu, invită lumea dornică de artă şi frumos la vernisarea expoziției de pictură a artistului Victor Crețu. Genericul vernisajului, „Paralele”, intrigă prin concomitent şi evoluare paralelismică, fapt existent în toate actualităţile.

Expoziţia va fi inaugurată la ora 10.00.

Pictorul Victor Creţu a realizat o serie de tablouri dedicate satelor moldovenești, în paralel cu peisajele urbane, pictând formele sufletului și armoniile lui.

Iubitorii de frumos și admiratorii picturilor rurale și urbane vor putea admira opera plasticianlui, membru al Uniunii Artiștilor Plastici, timp de o lună, până la 18 noiembrie 2020, cât expoziția va fi disponibilă pentru drochieni și oaspeții lui.

Organizatorii

pictorul cretu

Lasă un răspuns