Iniţiativele tinerilor se bucură de susţinerea administraţiei publice locale

Drept rezultat al colaborării active servesc proiectele implementate, ce au drept scop dezvoltarea localității, diferite activități comunitare și civice.

Personal, întotdeauna încerc să particip la activită-țile de salubrizare organizate în satul Șuri. Cu drag vin cu inițiativa de a ne implica pe noi, tinerii, în activități de înverzire, înfrumusețare a localității prin participarea la renovare,  lucrări de vopsire.

Chiar vin cu rugămintea către domnul primar să ne implice la maxim, deoarece e deosebit de plăcut să fii util locului natal.   Dorim să ne vedem parteneri ai administrației publice locale, să fim auziți și implicați oriunde o putem face.

Ne bucurăm şi apreciem, că iniţiativele şi frumoasele noastre intenţii află susţinerea administraţiei publice locale.

Astfel, suntem implicați în multiple proiecte ca CILS, finanţat de Uniunea Europeană şi Fundația Konrad Adenauer, Proiect  YEP,  realizat cu susținerea Institutului de Inițiative Rurale, care  ne motivează să ne cunoaștem și să ne iubim localitatea.

Ne place mult sinergia acestor proiecte, impactul propus spre realizare.

Implicându-ne în muncă, devenim mai uniți, mai puternici, mai instruiţi. Asta vine şi graţie mentorilor noştri, Mariana Bruma și Angela Croitor.

Suntem motivați să aducem schimbarea în comunitate prin zâmbet și voie buna, prin cumularea forţelor în echipă. În activităţile noastre nu implicăm politicul, nu există  interese meschine, pentru că viitorul ne aparține nu doar nouă, dar și buneilor noştri, care,  la sigur, se vor mândri cu noi. Implicarea în toate aceste activităţi ne face ca, treptat, să contribuim la buna guvernare prin implicare si bun simț. Și ne mândrim, când munca noastră este deja vizibilă, dar și apreciată.

Ionela Andrieş, s. Șuri

cărora le pasă (1)

Lasă un răspuns