Valeriu COBÂLEANSCHI.

După o perioadă mai îndelungată, în care a fost încercat de mai multe complicații legate de sănătate, în după-amiaza zilei de 3 noiembrie, inima colegului nostru, Valeriu COBÂLEANSCHI, a încetat să mai bată, destinul trecându-l de cealaltă parte a vieţii.

Cobâleanschi Valeriu Vasile s-a născut la 21 ianuarie 1953, în satul Hârtop, raionul Cimișlia. După absolvirea şcolii medii din localitatea de baştină şi satisfacerea serviciului militar, el s-a încadrat în muncă la Inspectoratul de poliţie din Cimişlia, totodată, făcând studii în domeniul în care activa.

Valeriu COBÂLEANSCHI

Cariera de muncă şi-a construit-o pe principiile responsabilităţii, onestităţii şi sincerităţii. A păşit încet, dar sigur, spre culmile profesionalismului, cucerind, treaptă cu treaptă,  succesul şi îndeplinindu-şi conform legii obligaţiunile de serviciu. În temei, activitatea lui Valeriu Cobâleanschi este legată de poliţia rutieră, în cadrul acestui serviciu muncind din 1989 şi până la ieşirea la pensie. Alături de alţi camarazi s-a aflat pe platoul de la Cocieri, apărând Suveranitatea şi Integritatea Republicii Moldova. Şi-a încheiat activitatea poliţienească în gradul de locotenent-colonel.

Regretăm mult decesul colegului nostru, care, deşi de ceva ani nu mai era membru activ al colectivului, dar cu sufletul, sfatul şi povaţa ne-a fost mereu alături. Exprimăm profunde condoleanţe soţiei Zinaida, copiilor, nepoţilor, rudelor şi prietenilor. Dumnezeu să-l ierte.

Colectivul IP Drochia și Uniunea veteranilor OAI din raion

 

Lasă un răspuns