O iniţiativă salutabilă

În multe instituţii şi organizaţii, dar de acum şi în sectorul privat, se întâlneşte tehnică electronică învechită şi uzată, ce nu mai poate fi utilizată.

Mai mult ca atât, ea emană radiaţie, devine o sursă de afecţiune periculoasă pentru persoanele ce se află în preajmă. În republică a demarat o campanie de colectare a obiectelor uzate, ce conţin în ele surse radioactive ca să fie redus nivelul de nocivitate asupra populației.

Andrian PRIGOREANU cu echipa sa de voluntari
Andrian PRIGOREANU cu echipa sa de voluntari

Şi discipolii Colegiului de Studii Integrate Drochia au decis să colecteze deşeuri electronice. Eu primesc o deosebită satisfacţie când tinerii din instituţia noastră, activi şi dornici de schimbări, cu idei noi, dau busna, pe drept cuvânt, în cabinetul administraţiei. Întotdeauna îi susţinem, ne bucurăm, că sunt cu iniţiativă şi vor să facă ceva nou pentru societatea în care locuim cu toţii.
Acum se desfăşoară campania de colectare a deşeurilor electronice la iniţiativa lui Andrian Prigoreanu, elevul nostru. Este un elev foarte activ şi cu dorinţă de a schimba lucrurile spre bine. În cadrul proiectului „Migraţie şi Dezvoltare” Andrian a creat un grup de voluntari, împreună au elaborat un plan de activitate şi au demarat mai multe activităţi importante, de folos atât descipolilor instituţiei noaştre, cât şi societăţii.
Dacă ne dorim un viitor mai curat trebuie nu doar să lansăm cât mai multe iniţiative utile şi salutabile, dar şi să punem hotărât umărul la realizarea lor.

Angela CROITORU, directoare, Colegiul de Studii Integrate Drochia

Lasă un răspuns