„Glia” a fost întrebată ca peștele proaspăt

Există o categorie de drochieni care așteaptă Ziua Abonatului aproape ca Paștele.

Anual, de cum se face luna noiembrie, perioadă, în care și este încadrată Ziua Abonatului, nenumărate persoane ne tot telefonează: ba la redacție, ba la telefoanele de la domiciliu, ba la numerele de mobil, apoi ne întreabă în stradă, la piață…: „Când e Ziua Abonatului?”

Operatoarele Diana POMÂRLEANU și Valentina CARAIMAN, se bucură pentru tânăra care perfectează cel de-al sutălea abonament cu preț redus
Operatoarele Diana POMÂRLEANU și Valentina CARAIMAN, se bucură pentru tânăra care perfectează cel de-al sutălea abonament cu preț redus

Și anul acesta, de altfel precum o facem deja ani la rând, în Ziua Abonatului, o sută exemplare de „Glia” au fost repartizate pentru abonare la preț redus. Astfel, persoanele care au prins această zi, au plătit pentru un abonament anual 64 lei, adică cu 20 lei mai puțin.

Operatoarele de la Centrul de poștă Drochia ne-au spus, că cele 100 de „Glii” s-au vândut ca peștele proaspăt.
Și dacă ziua în care săptămânalul nostru a fost abonat la un preț mai mic a rămas în noiembrie, apoi perfectarea abonamentelor pentru anul 2020 continuă. Abonarea o puteți face neieșind din casă, doar având grijă să „prindeți” factorul poștal.
Pentru informare: Abonamentul anual costă 84 lei, pentru jumătate de an, respectiv, 42 lei, pentru trei luni – 21 lei și pentru o lună – 7 lei.
Pentru meditare: O bere Chișinău blondă 0,5 l costă 12,50 lei, un pachet de țigări fără filtru – până la 19 lei, iar cu filtru – 25 lei, o vodkă Secărică 0,2 l – 25 lei. O știre citită în „Glia drochiană” te plasează în rândul oamenilor informați.
Pentru convingere: Apariția ziarului local din Drochia datează cu anul 1951. De atunci încoace Drochiei nu i-a lipsit „raionala” nici într-un an.
Rețineți, o știre citită în „Glia drochiană” te plasează în rândul oamenilor informați!

Liuba BULGARU

Lasă un răspuns