Mereu disponibili pentru cetățeni

La 18 februarie s-au împlinit 29 de ani de activitate a Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).

Această dată a devenit una deosebit de importantă şi pentru Subdiviziunea teritorială Drochia a Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Activitatea noastră este mereu direcţionată la acordarea sprijinului pentru cetăţenii din teritoriu la plasarea lor în câmpul muncii, la ocuparea locurilor vacante, la reprofilarea calificaţiei sau la obţinerea profesiei noi. Cu acest prilej am organizat Ziua uşilor deschise pentru cetăţeni şi cei ce au dorit să afle cât mai multă informatie din domeniul dat.

Cei aflați în căutare de muncă primesc informație utilă la DOFM
Cei aflați în căutare de muncă primesc informație utilă la DOFM

În cadrul acestui eveniment, DOFM Drochia a încheiat un Acord de colaborare cu Colegiul de Studii Integrate din or. Drochia, în persoana directoarei Angela Croitor. La fel, a fost reînnoit Acordul de colaborare cu Direcția de Probațiune din or. Drochia, în persoana șefului Dorin Marcu. Am organizat un seminar informativ, dedicat persoanelor înregistrate cu statut de șomer, având ca scop informarea lor despre serviciile acordate de către DOFM Drochia, despre cele mai solicitate și bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate.
Pe parcursul zilei DOFM Drochia a fost vizitată de mai multe persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.
Realizarea lucrurilor bune este posibilă numai cu implicarea oamenilor talentați, dedicați meseriei, dornici de a crea și a se orienta spre un rezultat calitativ și cantitativ. Cu această ocazie aduc mulţumiri angajaţilor pentru munca depusă, care sunt mereu disponibili pentru a acorda ajutor şi susţinere cetăţenilor în căutarea unui loc de muncă.

Galina ZAVOROTNÂI, şef, Subdiviziunea teritorială Drochia
a Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă

Lasă un răspuns