Avem şi noi drum de acces!

Noi locuim pe strada Ion Soltâs din oraşul Drochia. Nenorocul nostru este că, această porţiune de stradă este pe un relief prea înclinat, dar şi faptul, că de noi au uitat toţi aleşii locali de până acum şi toate administraţiile publice locale?

Timp de 30 de ani nimeni din administraţia publică nu a venit să vadă în ce condiţii ne deplasăm noi pe acest segment de drum, care numai drum ne se numea: gaură peste gaură, una mai adâncă şi deformată ca alta, că gropile ajungeau la genunchi.
De câte ori ne-am adresat primarilor anteriori, pe care îi votam cu speranţa că ne vor întinde o mână de ajutor! Dar în zadar.
Anul trecut am adresat o scrisoare-rugăminte şi actualului primar Nina Cereteu. Nu mult timp după adresarea noastră a venit la faţa locului Ion Foalea, specialist pentru construcţii, primăria Drochia, a văzut ce se face din drumul deteriorat, s-a apreciat cu devizul de cheltuieli.
Şi iată, în primăvara acestui an, ne-am văzut şi noi cu un drum reparat. Ce e drept, în variantă albă, dar e drum drept, fără gropi, fără canaluri, fără valuri.
Foarte mult ne-am bucurat că, în sfârşit, am fost auziţi. Iar prin intermediul ziarului „Glia Drochiană” aducem sincere şi rofunde mulţumiri primăriei oraşului, în frunte cu edilul Nina Cereteu, specialiştilor, care au muncit onest, ca să ne facă condiţiile de trai şi existenţă mai favorabile, mai normale şi mai umane. Le dorim sănătate în această perioadă complicată, provocată de epidemia de COVID-19, de criză financiară, dar şi succese în realizarea planurilor existente.

Mihail NEGRUŢĂ,
în numele a 11 locuitori
de pe strada Ion Soltâs, recent renovată

Strada Ion Soltâs, în variantă albă, după renovare
Strada Ion Soltâs, în variantă albă, după renovare

Lasă un răspuns