„Ştefan cel Mare” şi-a petrecut absolvenţii promoţiei 2020

Absolvenţii din acest an sunt deosebiţi. Nu că ar fi altfel decât cei din anii precedenţi, dar pentru că destinul le-a pregătit o altfel de încheiere a studiilor liceale. Însă, deşi este epidemie, ei sunt absolvenți și sunt speciali, la fel cum ne-am simțit fiecare dintre noi atunci când ne-am luat Adio! de la Alma-Mater. În urmă au rămas 12 ani de studii, timp în care fiecare aparte şi toţi împreună au trăit emoţii, au participat la evenimente, au făcut descoperiri didactice, au înfruntat greutăţi, au realizat lucruri frumoase, au obţinut succese, şi-au făcut planuri şi le-au adus la îndeplinire, au învăţat şi au așteptat cu nerăbdare această ultimă zi de şcoală, acest ultim clinchet de clopoţel.

12 petale furate din basmul copilăriei, 12 mărgăritare desprinse din izvorul nesecat al cunoştinţelor, 12 toamne cu primul sunet, 12 ierni cu Pomul de Crăciun, 12 primăveri mirositoare, 12 ani de liceu în care visul i-a chemat pe cei 35 de absolvenţi din IP LT „Ștefan cel Mare” or. Drochia și care s-au bucurat de obținerea Diplomei de BAC.
Ziua în care au primit diploma de BAC o să le apară aevea prin ani absolvenților ce au demonstrat realizări frumoase și o conduită impecabilă în instituția de învățământ. Grila performanțelor a fost completată de ei cu rezultate deosebite în cadrul olimpiadelor raionale, campionate şi turnee sportive, obținând locuri premiante.
La nivel de instituție s-au învrednicit de nominația „Cel mai bun absolvent al ciclului liceal” absolventele: Olivia Cucoș, profil umanist, și Anastasia Zotovici, profil real.
Ziua primirii diplomei de BAC marchează un început, dar orice început oferă multe posibilităţi celor cu iniţiativă. De aceea vă îndemn să perpetuați sentimentul de mândrie că ați fost elevi ai IP LT „Ștefan cel Mare” din care vă luați zborul.
Baftă, absolvenţi, și drum bun în viaţă !

Svetlana Capcelea, directoare, IP LT ,,Ștefan cel Mare” or. Drochia

Lasă un răspuns