POST-SCRIPTUM
news_gl_a.jpg

PostHeaderIcon Categoria de noutati

PostHeaderIcon Ziua Familiei cu „Glia”

Duminică, P.P „Glia Drochiană”, avându-i ca parteneri pe voluntarii de la Y-PEER Drochia, primăria oraşului, şcolile sportivă şi de arte, a organizat un eveniment dedicat Zilei Internaționale a Familiei.

Ultima actualizare (Joi, 21 Mai 2015 19:13)

 

PostHeaderIcon „Ce a unit Dumnezeu, omul să nu despartă...”

Colectivul de angajaţi a Oficiului Stării Civile, în frunte cu neobosita Elena Grosu, a dat start unei frumoase iniţiative, care, mai apoi, cu anii, a prins temeinice rădăcini, trecând într-o tradiţie frumoasă – omagierea cuplurilor jubiliare. Această iniţiativă a fost preluată şi de multe primării săteşti, care, în ultimii ani, organizează astfel de ceremonii.

Ultima actualizare (Joi, 21 Mai 2015 18:52)

 

PostHeaderIcon În Ziua Naţională a Înverzirii Plaiului au plantat copaci

Potrivit lui Iurie Gherega, directorul filialei „Drochia-gaz”, în acest an, ca și în anii precedenți de altfel, cei de la întreprinderea pe care o conduce au efectuat lucrări de curățare și înverzire a parcului din preajma bisericii „Sfântul Nicolae”.- Implicarea fiecărui cetăţean în această acţiune, - a menționat Iurie Gherega, - va duce la îmbunătăţirea stării ecologice atât a localității noastre, cât și a mediului de trai din întreaga țară.În cadrul campaniei de înverzire lucrătorii de la „Drochia-gaz” au plantat peste 40 de nucari negri.

 

PostHeaderIcon „Vulturii” au susţinut primul examen

În premieră, la 15 noiembrie, în orașul Drochia s-a desfășurat examenul la karate pentru grupa mică (copii cu vârsta de la 7 la 12 ani). Evenimentul a fost organizat în incinta clubului sportiv „Vulturi”. Acesta este primul și unicul club din Republica Moldova la baza căruia stă dezvoltarea canotajului pe Dragon Boat.

 

PostHeaderIcon Trăim aceeaşi viaţă cu natura

Este un mare noroc pentru copiii noştri, că destinul a făcut să crească, să fie educaţi şi instruiţi anume în această instituţie preşcolară de învăţământ - grădiniţa nr. 9 „Mărţişor”.

 
Mai multe articole..
Vizitatori Online?
Avem 69 vizitatori online
Ultimele Comentarii
1i_phone_gl.jpg
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAzi791
mod_vvisit_counterIeri1051
mod_vvisit_counterpe saptamina1842
mod_vvisit_counterIn aceasta luna16570
mod_vvisit_counterIn total238148

Avem: 69 vizitatori online
al tau IP: 54.145.173.36
 , 
Azi e: 26 Mai, 2015
Find us on Facebook
Follow Us