POST-SCRIPTUM
news_gl_a.jpg

PostHeaderIcon Noutati

PostHeaderIcon Ziua Familiei cu „Glia”

Duminică, P.P „Glia Drochiană”, avându-i ca parteneri pe voluntarii de la Y-PEER Drochia, primăria oraşului, şcolile sportivă şi de arte, a organizat un eveniment dedicat Zilei Internaționale a Familiei.

 

PostHeaderIcon „Ce a unit Dumnezeu, omul să nu despartă...”

Colectivul de angajaţi a Oficiului Stării Civile, în frunte cu neobosita Elena Grosu, a dat start unei frumoase iniţiative, care, mai apoi, cu anii, a prins temeinice rădăcini, trecând într-o tradiţie frumoasă – omagierea cuplurilor jubiliare. Această iniţiativă a fost preluată şi de multe primării săteşti, care, în ultimii ani, organizează astfel de ceremonii.
 

PostHeaderIcon În Ziua Naţională a Înverzirii Plaiului au plantat copaci

Potrivit lui Iurie Gherega, directorul filialei „Drochia-gaz”, în acest an, ca și în anii precedenți de altfel, cei de la întreprinderea pe care o conduce au efectuat lucrări de curățare și înverzire a parcului din preajma bisericii „Sfântul Nicolae”.- Implicarea fiecărui cetăţean în această acţiune, - a menționat Iurie Gherega, - va duce la îmbunătăţirea stării ecologice atât a localității noastre, cât și a mediului de trai din întreaga țară.În cadrul campaniei de înverzire lucrătorii de la „Drochia-gaz” au plantat peste 40 de nucari negri.

 

PostHeaderIcon „Vulturii” au susţinut primul examen

În premieră, la 15 noiembrie, în orașul Drochia s-a desfășurat examenul la karate pentru grupa mică (copii cu vârsta de la 7 la 12 ani). Evenimentul a fost organizat în incinta clubului sportiv „Vulturi”. Acesta este primul și unicul club din Republica Moldova la baza căruia stă dezvoltarea canotajului pe Dragon Boat.

 

PostHeaderIcon Trăim aceeaşi viaţă cu natura

Este un mare noroc pentru copiii noştri, că destinul a făcut să crească, să fie educaţi şi instruiţi anume în această instituţie preşcolară de învăţământ - grădiniţa nr. 9 „Mărţişor”.

 

PostHeaderIcon Dotarea poliției trebuie să fie o normalitate

Inspectoratul de Poliție Drochia a avut patre de un eveniment important, în cadrul căruia au fost donate două automobile de serviciu, destinate Sectoarelor de Poliție nr. 2 (s. Pelinia)  și nr. 5 (s. Zguriţa) și un calculator pentru eficientizarea muncii polițiștilor.

 

PostHeaderIcon Focul din vatră al lui Matcovschi

Încheierea anului Dumitru Matcovschi la Drochia s-a produs la Biblioteca publică „Iulian Filip” prin festivalul-concurs al tinerilor declamatori din gimnaziile şi liceele raionului Drochia.

 

PostHeaderIcon Desfăşurarea operaţiunii „GRIJA”

Biroul Siguranţă Copii al Inspectoratului de Poliţie Drochia vă aduce la cunoştinţă că în perioada  de 25.10.2014 până la 02.11.2014, conform Planului operaţiunii speciale ,,GRIJA”, aprobat prin ordinul Ministerului Afacerilor Interne nr.150 din  06.06.2005,  pe întreg teritoriul ţării s-a desfăşurat operaţiunea ,,GRIJA”.

 
Mai multe articole..
Vizitatori Online?
Avem 6 vizitatori online
Ultimele Comentarii
i_phone_gl.jpg
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAzi499
mod_vvisit_counterIeri597
mod_vvisit_counterpe saptamina2314
mod_vvisit_counterIn aceasta luna12193
mod_vvisit_counterIn total233771

Avem: 6 vizitatori online
al tau IP: 54.147.225.204
 , 
Azi e: 22 Mai, 2015
Find us on Facebook
Follow Us