POST-SCRIPTUM
news_gl_a.jpg

PostHeaderIcon Noutăți - Informatii, Analiza si Sinteza

PostHeaderIcon Ziua Familiei cu „Glia”

Duminică, P.P „Glia Drochiană”, avându-i ca parteneri pe voluntarii de la Y-PEER Drochia, primăria oraşului, şcolile sportivă şi de arte, a organizat un eveniment dedicat Zilei Internaționale a Familiei.

Ultima actualizare (Joi, 21 Mai 2015 19:13)

 

PostHeaderIcon „Ce a unit Dumnezeu, omul să nu despartă...”

Colectivul de angajaţi a Oficiului Stării Civile, în frunte cu neobosita Elena Grosu, a dat start unei frumoase iniţiative, care, mai apoi, cu anii, a prins temeinice rădăcini, trecând într-o tradiţie frumoasă – omagierea cuplurilor jubiliare. Această iniţiativă a fost preluată şi de multe primării săteşti, care, în ultimii ani, organizează astfel de ceremonii.

Ultima actualizare (Joi, 21 Mai 2015 18:52)

 

PostHeaderIcon În Ziua Naţională a Înverzirii Plaiului au plantat copaci

Potrivit lui Iurie Gherega, directorul filialei „Drochia-gaz”, în acest an, ca și în anii precedenți de altfel, cei de la întreprinderea pe care o conduce au efectuat lucrări de curățare și înverzire a parcului din preajma bisericii „Sfântul Nicolae”.- Implicarea fiecărui cetăţean în această acţiune, - a menționat Iurie Gherega, - va duce la îmbunătăţirea stării ecologice atât a localității noastre, cât și a mediului de trai din întreaga țară.În cadrul campaniei de înverzire lucrătorii de la „Drochia-gaz” au plantat peste 40 de nucari negri.

 

PostHeaderIcon „Vulturii” au susţinut primul examen

În premieră, la 15 noiembrie, în orașul Drochia s-a desfășurat examenul la karate pentru grupa mică (copii cu vârsta de la 7 la 12 ani). Evenimentul a fost organizat în incinta clubului sportiv „Vulturi”. Acesta este primul și unicul club din Republica Moldova la baza căruia stă dezvoltarea canotajului pe Dragon Boat.

 

PostHeaderIcon Trăim aceeaşi viaţă cu natura

Este un mare noroc pentru copiii noştri, că destinul a făcut să crească, să fie educaţi şi instruiţi anume în această instituţie preşcolară de învăţământ - grădiniţa nr. 9 „Mărţişor”.

 

PostHeaderIcon Dotarea poliției trebuie să fie o normalitate

Inspectoratul de Poliție Drochia a avut patre de un eveniment important, în cadrul căruia au fost donate două automobile de serviciu, destinate Sectoarelor de Poliție nr. 2 (s. Pelinia)  și nr. 5 (s. Zguriţa) și un calculator pentru eficientizarea muncii polițiștilor.

 

PostHeaderIcon Focul din vatră al lui Matcovschi

Încheierea anului Dumitru Matcovschi la Drochia s-a produs la Biblioteca publică „Iulian Filip” prin festivalul-concurs al tinerilor declamatori din gimnaziile şi liceele raionului Drochia.

 

PostHeaderIcon Desfăşurarea operaţiunii „GRIJA”

Biroul Siguranţă Copii al Inspectoratului de Poliţie Drochia vă aduce la cunoştinţă că în perioada  de 25.10.2014 până la 02.11.2014, conform Planului operaţiunii speciale ,,GRIJA”, aprobat prin ordinul Ministerului Afacerilor Interne nr.150 din  06.06.2005,  pe întreg teritoriul ţării s-a desfăşurat operaţiunea ,,GRIJA”.

 

PostHeaderIcon Nuntă de diamant la Sofia

Mireasa – cu coroniță și voal pe cap, mirele – cu un buchet în piept. Nimic neobişnuit, doar că mireasa Eugenia şi mirele Gheorghe Nebojenco din satul Sofia (în imaginea de mai jos) au trecut demult de vârsta tinereţii.

 

PostHeaderIcon Cristina MÂŢU: „În SUA, dezbaterile politice nu pot fi întrerupte de publicitate”

Cristina Mâţu (n.r. originară din or. Drochia, absolventă a Liceului Teoretic „Ştefan cel Mare”) este membru al CCA (Consiliul Coordonator al Audio-vizualului) şi a fost de curând în Statele Unite ale Americii, Syracuse, New York, în cadrul programului Open World.

Patru luni, toată energia și ideile mele au roit în jurul Programului Open World, fondat de către Congresul SUA și coordonat de Ambasada Statelor Unite în Moldova și Consiliile americane. Inițial nu-mi venea să cred că sunt atât de aproape de a-mi împlini un vis, iar mai apoi să și-l trăiesc.

În grupul media din care am făcut parte, am participat alături de colegii mei de la Consiliul Coordonator al Audiovizualului, membrii Mariana Onceanu-Hadârcă, Dinu Ciocan și Olga Barbălată și consultantul principal al Comisiei parlamentare cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media, Olga Guțuțui.

 

PostHeaderIcon Viitorul european - în mâini de nădejde

„Eurofuture”* este denumirea euroclubului şcolar de la Liceul Teoretic „Ştefan cel Mare” din orașul Drochia.

 
Mai multe articole..
Vizitatori Online?
Avem 268 vizitatori online
Ultimele Comentarii
i_phone_gl.jpg
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAzi455
mod_vvisit_counterIeri721
mod_vvisit_counterpe saptamina3414
mod_vvisit_counterIn aceasta luna12870
mod_vvisit_counterIn total234448

Avem: 267 vizitatori online
al tau IP: 184.73.8.127
 , 
Azi e: 23 Mai, 2015
Find us on Facebook
Follow Us