Vacanța mare la „Poienița însorită” (Foto)

Vara este anotimpul așteptat de toată lumea, îndeosebi de copii. Distracții, odihnă, călătorii… O bună parte din elevii raionului Drochia savurează din plin farmecul verii la tabăra de odihnă pentru copii „Poienița însorită”, situată la 5 kilometri de oraș. Administrația instituției dispune de multe rezerve pentru a le organiza timpul cât mai diversificat.

Oleg FEDIȘIN, instructorul pe sport, arbitrează starturile vesele „Cine-i cel mai sprinten”. © Nelly Ciobanu/GD
Oleg FEDIȘIN, instructorul pe sport, arbitrează starturile vesele „Cine-i cel mai sprinten”.
© Nelly Ciobanu/GD

Vara este anotimpul așteptat de toată lumea, îndeosebi de copii. Distracții, odihnă, călătorii…

O bună parte din elevii raionului Drochia savurează din plin farmecul verii la tabăra de odihnă pentru copii „Poienița însorită”, situată la 5 kilometri de oraș. Administrația instituției dispune de multe rezerve pentru a le organiza timpul cât mai diversificat.

— Odihna de vară în tabără are un rol important pentru buna dezvoltare fizică şi intelectuală a copilului, – ne-a spus Nicolae Borziac, directorul taberei. – Programul întruneşte toate elementele-cheie pentru aceasta: activităţi vocaționale, cognitive, artistice și sportive. Ele sunt organizate conform intereselor şi necesităţilor copilului şi, totodată, conform standardelor naţionale pentru activitatea taberelor de odihnă.

Cum își petrec vacanța copiii drochieni, citiți în numărul 26 al ziarului.

Nelly CIOBANU

Lasă un răspuns