Accident grav în preajma satului Miciurin

În dimineaţa zilei de astăzi, 29 iulie 2015, la ora 7.30, pe traseul naţional R-12 Donduşeni-Drochia-Pelinia, în preajma satului Miciurin, s-a produs un accident rutier grav, cu implicarea a două automobile de marca Honda şi Audi.

În dimineaţa zilei de astăzi, 29 iulie 2015, la ora 7.30,  pe traseul naţional R-12 Donduşeni-Drochia-Pelinia, în preajma satului Miciurin, s-a produs un accident rutier grav, cu implicarea a două automobile de marca Honda şi Audi.

Conducătorul autovehiculului de model Honda, anul naşterii1990, a efectuat manevra de depăşire. Dar, în procesul depăşirii, nu a menţinut intervalul lateral, lovind automobilul de model Audi, în urma cărui fapt, ultimul a fost proiectat  într-un copac de pe partea dreaptă atraseului. Honda a fost proiectată pe partea opusă, stângă, în alt copac.

În rezultatul producerii accidentului rutier, conducătorului automobilului de model Audi, anul naşterii 1975, i-au fost cauzate leziuni corporale incompatibile cu viaţa, el decedând la faţa locului. Pasagera din Audi, anul naşterii 1955, a fost transportată la spitalul din Drochia cu diagnosticul, fractura coloanei vertebrale.

Pasagerei din automobilul Honda, anul naşterii 1982, i-a fost acordat ajutor medical, ea suportând o factură închisă la piciorul drept. Şoferul Hondei a fost cel cu noroc, el nesuportând traume serioase. În schimb, dacă va fi găsit vinovat, el riscă închisoare de la 3 la 7 ani.

Lasă un răspuns