Se încarcă...
Ești aici  Acasă  >  Noutăți  >  Articol curent

Dezvoltăm jurnalismul on-line

Prin   /  2 decembrie 2015  /  Nici un comentariu  /   32

02121554_GD

Ioana AVĂDANI, director executiv, şi Cristina LUPU, coordonator de programe, ambele de la Centrul pentru Jurnalism Independent, România, însoţite de Stela ROMAN, asistent de proiecte, Asociaţia Presei Independente, Republica Moldova, s-au aflat într-o vizită de studiu la Publicaţia Perioadică “Glia drochiană”.

02121552_GD02121553_GD

Asociaţia Presei Independente, este un centru naţional de resurse ce contribuie la dezvoltarea presei independente din Republica Moldova prin profesionalizarea jurnaliştilor, sporirea calităţii şi a viabilităţii presei independente. Reieşind din această misiune, API iniţiază o serie de proiecte care vin să contribuie atât la susţinerea publicaţiilor independente, cât şi la continua lor evoluţie.

02121551_GD

API în parteneriat cu CJI, România, sunt pe picior de iniţiere a unui nou proiect, în urma implementării căruia jurnalismul on-line, paginile web ale ziarelor vor beneficia de noi politici de dezvoltare. Vizitele din cadrul redacţiilor, inclusiv cea de la „Glia drochiană”, au drept scop identificarea problemelor, ideilor, opiniilor asupra cărora urmează să se insiste mai apoi întru ca sprijinul acordat să fie unul susţinut şi profund.

Liuba BULGARU

Lasă un răspuns

Puteţi, de asemenea, ca...

COVID-19

Actualizarea datelor privind situaţia epidemiologică COVID-19, 1 aprilie

Citeşte mai mult →