Se încarcă...
Ești aici  Acasă  >  Cultura, Ştiinţă  >  Articol curent

Frumoasele Drochiei, modele apreciate (FOTO)

Prin   /  15 mai 2016  /  Nici un comentariu  /   1.182

Încă de pe băncile şcolii Ruxandra Movilă, Valeria Donu, Crina Luchianciuc din or. Drochia şi Felicia Gâţu din s. Ochiul Alb, şi-au dorit să ajungă în lumea modelling-ului. Acum ele sunt cunoscute în ţară şi în afară.

Încă de pe băncile şcolii Ruxandra Movilă, Valeria Donu, Crina Luchianciuc din or. Drochia şi Felicia Gâţu din s. Ochiul Alb, şi-au dorit să ajungă în lumea modelling-ului. Acum ele sunt cunoscute în ţară şi în afară.

 

Crina LUCHIANCIUC

Crina LUCHIANCIUC

Crina LUCHIANCIUC, 19 ani, studentă la Colegiul International de Administrare şi Business. A participat la un casting „Lady Moldova 2014” şi a avut norocul să ia titlul de “Lady Inteligenţă”:

– Modelling-ul a devenit deja o parte din mine, mă reprezintă şi mă motivează să merg anume pe această cale. Bazându-mă pe experienţa proprie, recomand fetelor care-şi doresc să încerce această muncă, care chiar este o muncă grea şi nici pe aproape o sărbătoare continuă, să se înarmeze cu multă răbdare. Iar răbdarea trebuie să meargă în pas cu străduinţa şi rezistenţa. În acest caz, neapărat reuşeşti.

 

Valeria DONU

Valeria DONU

Valeria DONU, 19 ani, modelă la „Mandarin Models Agency”:

Am devenit modelă din întâmplare. Totul a început de la un anunţ văzut pe internet, în care se vorbea despre concursul „Miss photomodel of Moldova”. Mi-am zis: „De ce să nu încerc?”. Nu-mi făceam iluzii mari, dar, în imaginaţia mea mă vedeam câştigătoare. Când cu adevărat am ocupat locul întâi, nu-mi venea a crede că mi-am transpus visele în realitate. Atunci am înţeles că modelling-ul este ceea ce îmi place să fac. Am acumulat experienţă, participând la concursuri desfăşurate în Belorusia, Italia. A urmat tit-lul de „Vice Miss Diva 2013”. Părinţii sunt foarte mândri de succesele mele şi mă încurajează mereu. La rândul meu, sunt nespus de bucuroasă că destinul mi-a dat doi părinţi extraordinari.

 

Ruxandra MOVILĂ

Ruxandra MOVILĂ

Ruxandra MOVILĂ, 17 ani, studiază la Liceul Ştiințific „Segré” din Torino, Italia. Paralel e model la agenţia de modă „DS Model Management”, Torino:

– Una dintre cele mai plăcute experienţe a fost colaborarea de lungă durată cu salonul de hairstyling „Toni and Guy”, sponsorul oficial la London Fashion Week, o catenă care are saloane în toată lumea, inclusiv în Chişinău. Mai apoi am participat la concursul „Miss Piemonte”, unde am ajuns în finală. Deşi Italia este primitoare şi are multe oportunităţi pentru tineri, visul meu este să revin în Moldova. Îmi doresc să creez propria agenție de modelling cu caracter educativ şi formativ pentru a descoperi şi promova talentul multor domnişoare. In Italia modelling-ul este un sector foarte dezvoltat. Sper ca acest domeniu să se dezvolte şi în ţara noastră. Ar fi păcat să rămână în umbră atâtea fete frumoase şi fotografi talentaţi.

 

Felicia GÂŢU

Felicia GÂŢU

Felicia GÂŢU, 17 ani modelă la „Viva Models”:

– Modeling-ul este o şansă pe care Dumnezeu o oferă odată în viaţă şi nu oricui. Sunt foarte fericită că visul meu prinde aripi. Activând de ceva timp, am înţeles, că lumea modeling-ului nu acceptă plagierea. De exemplu, nu e bine să-ţi faci sprâncenele a lea Cara sau buzele a lea… vre-o artistă. Trebuie să fii originală, să fii tu însuţi, pentru ca mai apoi, să-i faci pe alţii să-şi dorească să fie ca tine. Fetele care doresc să fie modele, trebuie să ştie că această profesie presupune foarte multă muncă, uneori până la extenuare. Agenţiile de modă acceptă şi promovează nu doar fetele frumoase, dar şi serioase, educate, nu doar stilate.

A înregistrat, Cristina JITARU

Lasă un răspuns

Puteţi, de asemenea, ca...

У нас отличный тротуар!

Citeşte mai mult →