7 absolvenți cu performanțe înalte la învățătură au fost angajați în subdiviziunile specializate ale IGP

La 1 iulie, curent, Gheorghe Cavcaliuc, șef adjunct al Inspectoratului General al Poliției (IGP), alături de conducătorii subdiviziunilor specializate ale IGP a avut o întâlnire cu 7 absolvenți ai Academiei „Ștefan cel Mare” a MAI, promoția 2016, care au înregistrat cele mai bune reușite la învățătură.

2016070704.jpg
Absolvenții cu performanțe înalte la învățătură, angajați în subdiviziunile specializate ale IGP

Tinerii absolvenți vor fi angajați în subdiviziunile specializate ale IGP. Astfel, în cadrul întîlnirii, tinerii polițiști au fost familiarizați cu specificul activității polițienești, chiar de șefii subdiviziunilor în care urmează să activeze și anume în:Inspectoratul Național de Investigații, Direcția Generală Urmărire Penală, Direcția Generală Securitate Publică, Relații Internaționale, precum și în cadrul Centrului Tehnico-Criminalistic și expertize Judiciare.

Dl Cavcaliuc le-a transmis un salut de încurajare absolvenților din numele ministrului de interne, Alexandru Jizdan și Sefului IGP, Alexandru Pinzari, menționînd că

”Munca de polițist este una deloc ușoară. Ea presupune dedicație, profesionalism, cunoștințe și capacități relevante, loialitate și sacrificii. La început de carieră vă doresc realizări frumoase pe plan profesional și mult succes în activitatea deloc ușoară”.

Inspectoratul General al Poliției aduce multumiri cadrului didactic si Comandamentului Academiei de Politie ”Ștefan cel Mare” al MAI pentru munca depusă, dedicație si sacrificiu la instruirea si pregătirea profesională a absolvenților promoției  2016. La finalul întrevederii, tinerii au mulțumit pentru șansa oferită de a-și desfășura activitatea în subdiviziunile specializate ale IGP.

igp.gov.md

Lasă un răspuns