Se încarcă...
Ești aici  Acasă  >  Noutăți  >  Articol curent

A incendiat fără niciun motiv (video)

Prin   /  8 iulie 2016  /  Nici un comentariu  /   201

Un tânăr de 23 ani din localitatea Mihăileni, raionul Râșcani, este cercetat penal și se află în arestul poliției, fiind bănuit de distrugerea și deterioarea intenționată de bunuri.

Un tânăr de 23 ani din localitatea Mihăileni, raionul Râșcani, este cercetat penal și se află în arestul poliției, fiind bănuit de distrugerea și deterioarea intenționată de bunuri.

Pe parcursul lunilor mai-iunie, curent, în localitatea Mihăileni au avut loc o serie de incendii. Au ars bunuri de pe lângă 18 gospodării, daunele materiale pricinuite proprietarilor au fost estimate la circa 300000 de lei. Toate incendierile au avut loc între orele 19:30–23:00.

Ca urmare a măsurilor operative de investigație întreprinse de către angajații IP Râșcani în comun cu membrii gărzilor populare și cu suportul sectoarelor „Supraveghere de Vecinătate”, au fost organizate ambuscade și patrulări pe timp de noapte pe străzile din sat și în gospodăriile cetățenilor, cu scopul de a stabilii persoanele care ar putea comite aceste infracțiuni, precum și stabilirea motivului comiterii acestora. Totodată, au fost organizate și desfășurate o serie de întruniri cu cetățenii, fiind mobilizați toți localnicii.

Astfel, la 30 iunie, pe urme fierbinți, după incendierea altei gospodării, polițiștii l-au reținut pe suspect. Fiind audiat, acesta a recunoscut că a comis aceste 18 incendii fără nici un motiv.

Dacă vinovăția suspectului va fi dovedită, acesta riscă o pedeapsă cu închisoare de până la 6 ani.

Olga CHISTOL,
ofițer de presă, IP Drochia

Lasă un răspuns

Puteţi, de asemenea, ca...

Trofim BRINIȘTER, Galina BAIDAUZ, Lucia RUSANOVSCHI, Lucia POPOVICI, Nina MIHAI, Iulia ARAMĂ cu administrația raionului

La straja sănătăţii oamenilor

Citeşte mai mult →