Se încarcă...
Ești aici  Acasă  >  Noutăți  >  Articol curent

Droguri pentru sine şi semeni

Prin   /  31 august 2016  /  Nici un comentariu  /   1.355

Inspectoratul de poliție Drochia continuă să întreprindă măsuri ferme pe linia prevenirii și combaterii traficului de droguri.

Seringi utilizate la drogare

Seringi utilizate la drogare

Inspectoratul de poliție Drochia continuă să întreprindă măsuri ferme pe linia prevenirii și combaterii traficului de droguri.

Un tânăr de 18 ani, domiciliat în s. Ochiul-Alb, a fost reținut în flagrant în timp ce intenționa să comercializeze șase pahare de 200 ml de marijuana unui ofițer sub acoperire, contra a 3000 de lei.

Acum tânărul este cercetat penal și dacă va fi găsit vinovat, riscă de la 3 până la 7 ani de închisoare.

Un alt caz de circulație a substanțelor narcotice a fost depistat în orașul Drochia.

Astfel, în cadrul măsurilor speciale de investigaţii, polițiștii au stabilit că un bărbat de 39 de ani, locuitor al or. Drochia, consumă și păstrează substanțe narcotice la domiciliu.

În urma perchezițiilor efectuate, oamenii legii au depistat aproximativ 1 kg de substanţă vegetală uscată/umedă de culoare brună asemănătoare cu paiele de mac, seringi cu diferite volume, vase cu resturi specifice în care s-au preparat substanţele narcotice și 10 sticle cu acetonă, dintre care cinci pline.

Suspectul este cercetat în stare de libertate. Acesta nu este la prima abatere de la legislație, anterior judecat pentru infracțiuni similare.

În acest caz a fost iniţiată o cauză penală în baza art.217 alin 4 Cod Penal al RM. Dacă i se va demonstra vinovăţia, bănuitul riscă închisoare de la 1 până la 6 ani.

Olga CHISTOL,
ofiţer de poliţie, IP Drochia

Lasă un răspuns

Puteţi, de asemenea, ca...

Vechiul Iconostas de la Biserica „Sfânta Treime” din s. Sofia

Biserica din Sofia va avea un nou Iconostas

Citeşte mai mult →