Se încarcă...
Ești aici  Acasă  >  Cultura, Ştiinţă  >  Articol curent

Campania de caritate a finalizat cu un frumos bal (FOTO)

Prin   /  26 decembrie 2016  /  Nici un comentariu  /   22

Inițiativa organizării Campaniei de caritate „Fii mai bun de Crăciun” îi aparține Cristinei Țurcanu, specialist la secția cultură a Consiliului raional Drochia.

gd_20161221002230-002
Inițiativa organizării Campaniei de caritate „Fii mai bun de Crăciun” îi aparține Cristinei Țurcanu, specialist la secția cultură a Consiliului raional Drochia. Bunele ei porniri au fost imediat susținute de către Diana Bugai-Rusu și Radu Druță (Obadă). Astfel, în trei, munca a pornit mai cu spor. Energici, pozitivi, sociabili și plini de vervă, ei au reușit să se facă cu susținerea a mai multor oameni, care, cu dragă inimă, au donat pentru cele șapte familii implicate în proiect, multe și de toate: de la produse alimentare, haine, jucării, până la rechizite școlare, dulciuri, ajutoare financiare. Campania de caritate, ce a durat două săptămâni, a finalizat în această seară cu un grandios Bal de Crăciun, în cadrul căruia beneficiarilor le-au fost înmânate darurile de la lume adunate. Tot pentru ei a fost prezentat un minunat concert.

Menționăm că acțiunea de caritate a aflat și susținerea Consiliului raional Drochia, care în persoana secretarei consiliului, Oxana Grigoriță, a venit cu câte o donație de bani (2000 lei) pentru fiecare din cele șapte familii. La rândul dânsei și Nina Cereteu, primara orașului Drochia, a dăruit familiilor câte o mie de lei.

Trebuie să spunem că acțiunea de caritate și-a atins scopul, inițiatorii și susținătorii ei reușind să aducă fericire în casele și inimile unor oameni aflați în dificultate. Astfel, Ajunul Crăciunului pe stil nou a fost unul purtător de bucurie și fericire pentru aceste familii, copiii cărora au primit dulciuri chiar din mâna lui Moș Crăciun.

Campania de caritate a finalizat cu un frumos bal

Lasă un răspuns

Puteţi, de asemenea, ca...

logo_ICPC-2019

Bine de știut. Răspunsuri la întrebări frecvente despre alegeri și procesul de vot

Citeşte mai mult →