Se încarcă...
Ești aici  Acasă  >  Cultura, Ştiinţă  >  Articol curent

Campania de caritate a finalizat cu un frumos bal (FOTO)

Prin   /  26 decembrie 2016  /  Nici un comentariu  /   22

Inițiativa organizării Campaniei de caritate „Fii mai bun de Crăciun” îi aparține Cristinei Țurcanu, specialist la secția cultură a Consiliului raional Drochia.

gd_20161221002230-002
Inițiativa organizării Campaniei de caritate „Fii mai bun de Crăciun” îi aparține Cristinei Țurcanu, specialist la secția cultură a Consiliului raional Drochia. Bunele ei porniri au fost imediat susținute de către Diana Bugai-Rusu și Radu Druță (Obadă). Astfel, în trei, munca a pornit mai cu spor. Energici, pozitivi, sociabili și plini de vervă, ei au reușit să se facă cu susținerea a mai multor oameni, care, cu dragă inimă, au donat pentru cele șapte familii implicate în proiect, multe și de toate: de la produse alimentare, haine, jucării, până la rechizite școlare, dulciuri, ajutoare financiare. Campania de caritate, ce a durat două săptămâni, a finalizat în această seară cu un grandios Bal de Crăciun, în cadrul căruia beneficiarilor le-au fost înmânate darurile de la lume adunate. Tot pentru ei a fost prezentat un minunat concert.

Menționăm că acțiunea de caritate a aflat și susținerea Consiliului raional Drochia, care în persoana secretarei consiliului, Oxana Grigoriță, a venit cu câte o donație de bani (2000 lei) pentru fiecare din cele șapte familii. La rândul dânsei și Nina Cereteu, primara orașului Drochia, a dăruit familiilor câte o mie de lei.

Trebuie să spunem că acțiunea de caritate și-a atins scopul, inițiatorii și susținătorii ei reușind să aducă fericire în casele și inimile unor oameni aflați în dificultate. Astfel, Ajunul Crăciunului pe stil nou a fost unul purtător de bucurie și fericire pentru aceste familii, copiii cărora au primit dulciuri chiar din mâna lui Moș Crăciun.

Campania de caritate a finalizat cu un frumos bal

Lasă un răspuns

Puteţi, de asemenea, ca...

Ion RECEAN, șef, Direcția învățământ, tineret și sport, Drochia

205 contestaţii şi 30 de note majorate

Citeşte mai mult →