Gara Auto Drochia lucrează în regim normal

După cum comunicat Claudia Druc, dispecer la Gara Auto Drochia, întreprinderea de transport vizată, lucrează în regim normal.

10681550
După cum comunicat Claudia Druc, dispecer la Gara Auto Drochia, întreprinderea de transport vizată, lucrează în regim normal. În dimineața zilei de astăzi, 8 ianuarie 2017, toate mijloacele de transport de pasageri cu destinație locală și națională „și-au luat calea” conform orarului obișnuit.

La rândul lor conducătorii auto drochieni, încadrați la trafic, cărora le-am solicitat opinia, ne-au declarat că traselele, atât cele naționale, cât și cele locale, nu sunt curățate și, respectiv, deplasarea este cam complicată.

Vitalie Ceban, șofer pe ruta Chetrosu-Chișinău, ne-a mărturisit, că drumul este greu, dar nu și imposibil de practicat. Tot dânsul ne-a mai spus că toți conducătorii auto aflați la trafic, circulă încet, cu precauție.

„Deoarece înaintăm încet, ne-s spus Vitalie Ceban, vom ajunge la destinație cu o întârziere de vreo jumătate de oră. Ne deplasăm încet, dar sigur, a conchis Vitalie”.

Lasă un răspuns