Se încarcă...
Ești aici  Acasă  >  Noutăți  >  Articol curent

Comunicare directă şi eficientă

Prin   /  9 iunie 2017  /  Nici un comentariu  /   120

Mulţi la număr, veniţi fiecare cu problema şi nevoia sa, oamenii care i-au solicitat audienţă oficialului din legislativul ţării, au fost trataţi cu multă atenţie şi grijă.

Corneliu Padnevici pătrunde în esenţa problemei a doi petiţionari din s. Popeştii de Sus

Corneliu Padnevici pătrunde în esenţa problemei a doi petiţionari din s. Popeştii de Sus

Mulţi la număr, veniţi fiecare cu problema şi nevoia sa, oamenii care i-au solicitat audienţă oficialului din legislativul ţării, au fost trataţi cu multă atenţie şi grijă. Corneliu Padnevici s-a străduit nu doar să intre în esenţa chestiunilor cu care i s-au adresat drochienii, ci şi să se implice pe cât posibil de imediat în soluţionarea multora din ele. Pentru asta dânsul a apelat la ajutorul lui Vasile Grădinaru, preşedinte al raionului Drochia, Vitalie Josanu, vicepreşedinte al raionului, specialiştilor din Aparatul preşedintelui, care s-au aflat în preajma dumisale pe parcursul audierilor.

Spectrul problemelor descrise a fost unul deosebit de vast. Ele au vizat atât domeniile economic, funciar, cât şi cazuri de corupție, conflict de interese. Angajarea în câmpul muncii, majorarea indemnizațiilor pentru copiii plasați în servicii de tip familial de asemenea au fost chestiuni cu semne de întrebare şi aşteptări de soluţionare.

Dacă unele chestiuni puteau fi puse la ordine fie imediat, fie necesitau ceva timp, apoi unele persoane au solicitat ajutor în dezghiocarea unor probleme complicate. De aceea, pentru a cerceta şi a pune punctul pe „i” în elucidarea lor, toate materialele referitoare au fost adunate, înregistrate. Mai departe urmează o examinare minuțioasă și soluţionarea conform legislaţiei în vigoare.

Scopul audierilor, ce vor avea o periodicitate lunară, este asigurarea unei comunicări directe şi eficiente cu cetăţenii.

Ludmila UNGUREANU,
şefă, secţia administraţie publică, Aparatul preşedintelui raionului Drochia

Lasă un răspuns

Puteţi, de asemenea, ca...

Nicolae Testemițanu

Un om de epocă

Citeşte mai mult →