Se încarcă...
Ești aici  Acasă  >  Noutăți  >  Articol curent

Funcționarii publici de la Drochia și-au marcat Ziua profesională (foto-video)

Prin   /  23 iunie 2017  /  Nici un comentariu  /   300

De cinci ani în Republica Moldova se sărbătorește Ziua profesională a Funcționarului Public, consemnată în fiecare an la 23 iunie.

GD_20170623103055-001

De cinci ani în Republica Moldova se sărbătorește Ziua profesională a Funcționarului Public, consemnată în fiecare an la 23 iunie. Instituirea unei zile a funcționarului public are rolul de a contribui la îmbunătățirea imaginii autorităților și instituțiilor publice, în general, și a funcționarilor publici, în particular.

La Drochia evenimentul dedicat slujbașilor serviciilor publice s-a desfășurat într-o atmosferă solemnă și agreabilă. Cuvintele de felicitare, transmise de Corneliu Padnevici, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, Vasile Grădinaru, președintele raionului Drochia, Vitalie Josanu și Igor Grozavu, vicepreședinții raionului, au fost întărite cu diplome de merit și flori.


Ion Recean, șef, Direcția Învățământ, Tineret și Sport, Valeriu Tizu, președintele Asociației Primarilor din raionul Drochia, și Ion Nicora, șef, secția Agricultură, Alimentație și Relații Finaciare a Consiliului raional Drochia, au subliniat, că instituirea acestei sărbători nu este altceva, decât o confirmare a rolului funcţionarului public în realizarea celui mai important obiectiv — asigurarea unor servicii publice de calitate în interesul cetăţenilor.

Partea oficială a urmat de un concert festiv, consacrat Zilei profesionale a Funcționarului Public. Formațiile de artiști amatori din oraș au delectat sufletul omagiaților cu dansuri, cântece și voie bună. În scenă au urcat tânărul cântăreț Iulian Borș, chitaristele Valeria și Tudorița Babin, formația folclorică „Haiduceii Peliniei”, conducatoare Nina Riciu, formația de dansuri „Izvoraș”, conducatoare Valentina Cocitov. Victor Cemortan și Daria Bobic-Cemortan, susținuți de moderatoarea evenimentului Ala Bugai, au încheiat sărbătoarea cu cântecul „Aici e Moldova mea”.

Nelly CIOBANU

Lasă un răspuns

Puteţi, de asemenea, ca...

У нас отличный тротуар!

Citeşte mai mult →