Se încarcă...
Ești aici  Acasă  >  Noutăți  >  Articol curent

Cadou de Crăciun de la „Sudzucker” pentru Clubul Sportiv „Vulturi” (FOTO)

Prin   /  8 decembrie 2017  /  Nici un comentariu  /   646

La mijlocul lunii septembrie 2017, cu ocazia aniversării de 60 de ani de la începerea activităţii fabricii de zahăr din Drochia, Compania „Südzucker Moldova”, împreună cu Consiliul raional și primăria orașului Drochia, a organizat primul festival al dulciurilor și sfeclei de zahăr — „Regina Dulce”.

vulturi

La mijlocul lunii septembrie 2017, cu ocazia aniversării de 60 de ani de la începerea activităţii fabricii de zahăr din Drochia, Compania „Südzucker Moldova”, împreună cu Consiliul raional și primăria orașului Drochia, a organizat primul festival al dulciurilor și sfeclei de zahăr — „Regina Dulce”.

La acel frumos, iar pe alocuri, şi maestos eveniment, a venit lume de peste lume, oameni care ştiu cum se cultivă sfecla de zahăr, dar şi din cei care cunosc doar că zahărul este dulce. Festivalul a fost onorat şi de Pavel Filip, prim-ministrul Republicii Moldova, venit la Drochia împreună cu alte oficialităţi.

Iniţiatoarea solemnităţii, „Südzucker Moldova”, a fost reprezentată de spikerul companiei, Alexander Koss. În luarea sa de cuvânt, între felicitări şi urări de continuitate a colaborării, domnia sa a promis tinerilor de la Clubul Sportiv „Vulturi” să le dăruiască o barcă întru ca aceştia să se poată antrena mai serios şi să obţină noi performanţe. Or, chiar în acele zile „vulturii” drochieni înregistraseră un rezultat fenomenal la competiţiile Dragon Boat desfăşurate în Veneţia, Italia, cucerind 8 medalii de aur şi câte una de argint şi bronz.

Recent, Compania „Sudzucker Moldova” şi-a onorat promisiunea. Inspirată, se vede, de succesele formidabile ale sportivilor de la CS „Vulturi”, dar, probablil, urmând şi vorba proverbului „Cine se ajută singur, merită să fie ajutat şi de alţii”, conducerea companiei a procurat barca promisă.

Marţea precedentă, cadoul a ajuns la Drochia şi a fost transmis în mâinile de nădejde ale „Vulturi”-lor chiar de către Alexander Koss şi Richard Dandar.

Mulţimind pentru acest dar generos, Eduard Caramov, directorul Clubului sportiv, a promis noi performanţe şi succese notorii.

Liuba BULGARU

Cadou de Crăciun de la „Sudzucker” pentru Clubul Sportiv „Vulturi

Lasă un răspuns

Puteţi, de asemenea, ca...

Кулминационный момент: ПОБЕДА!

Не просто турнир, а дань памяти

Citeşte mai mult →