Se încarcă...
Ești aici  Acasă  >  Cultura, Ştiinţă  >  Articol curent

La unii copii deja au fost Moș Crăciun și Fulguța (FOTO)

Prin   /  18 decembrie 2017  /  Nici un comentariu  /   259

Feeria sărbătorilor de Crăciun tot mai mult intră în cotidianul nostru, în special, în viața copiilor, care, de fiecare dată, îl așteaptă pe Moșul cu mare nerăbdare.

GD_20171218122458-001

Feeria sărbătorilor de Crăciun tot mai mult intră în cotidianul nostru, în special, în viața copiilor, care, de fiecare dată, îl așteaptă pe Moșul cu mare nerăbdare.

Astăzi, Moș Crăciun împreună cu Fulguța, au venit în ospeție la copiii adunați în sala de sport a Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din or. Drochia. Aici își dăduseră întâlnire de Revelion membrii Societății copiilor cu disabilități, a cărei președintă este Elena Harea.

Pentru a-i felicita pe copii, dar și pentru a le înmâna daruri de Crăciun, veniseră Nina Cereteu, primarul or. Drochia, Vasile Grădinaru și Vitalie Josanu, respectiv, președintrele și vicepreședintele raionului Drochia, Oxana Grigoriță, secretara Consiliului raional Drochia, Tudor Golban, șeful Direcției Asistență Socială și Protecție a Familiei.

Copiii adunați au beneficiat de un frumos program artistic, dar și i-au spus Moșului poezii, l-au urat, l-au colindat, i-au cântat, i-au dansat, pentru asta primind jucării și dulciuri. Menționăm, că anul acesta cadourile venite din partea Consiliului raional Drochia, au fost mai „cu greutate”.

De rând cu nelipsitele dulciuri, setul cu daruri, venit din partea consilierilor raionali a conținut: câte un kilogram de orez, de hrişcă, de zahăr, de crupe de griş, câte un litru de ulei şi de suc, câte un pachet de spaghete, de napolitane şi de biscuiţi şi, precum spuneam, câte un cadou cu dulciuri. Dar, până la Crăciun mai e ceva timp, astfel că darurile mai urmează a merge către copilași.

La unii copii deja au fost Moș Crăciun și Fulguța

Lasă un răspuns

Puteţi, de asemenea, ca...

Florile recunoștinței pentru Poetul Mihai Eminescu și opera eminesciană

Omagiu celei mai importante voci poetice române

Citeşte mai mult →