Se încarcă...
Ești aici  Acasă  >  Noutăți  >  Articol curent

Marea pasiune a Tatianei Ţurcanu

Prin   /  8 iunie 2018  /  Nici un comentariu  /   13

Tatiana Ţurcanu lucrează la restaurantul „Ikebana” deja 21 de ani. Este bucătăreasă-șefă.

Zilele acestea Tatiana a împlinit un jubileu important, dar şi frumos din ziua de naştere. Reieşind din considerentul, că faptul acesta este un minunat prilej pentru a-i adresa în mod public felicitări şi urări din cele mai alese, nu am ratat şansa.
Viaţa şi activităţile mele diverse m-au învăţat a cunoaşte şi a aprecia omul chiar de la primele lui cuvinte. Nu prea s-a întâmplat să dau greş şi să micşorez importanţa unei persoane, precum nu am avut nici cazuri când aş fi pus un preţ superior pe un altcineva. Or, în alimentaţia publică oamenii se perindă precum valurile mării, iar atmosfera caracteristică acestor instituţii presupune libertate în comportament, descătuşare de complexe, sinceritate în comunicare, etc. De aici şi vine şcoala mea în cunoaşterea oamenilor.
Vizual o cunoşteam pe Tatiana înainte de a se angaja la „Ikebana”. Privirea se opreşte pe nevrute pe astfel de oameni: ordonată, îngrijită, tacticoasă, respectuoasă, sociabilă, frumoasă… Când mi-a solicitat un loc de muncă, fără a avea dubii, i-am oferit funcţia de bucătăreasă-şefă. O astfel de femeie ca ea nu putea să gătescă prost, nu avea cum să nu diversifice meniul, nu era posibil să nu poată uni în jurul ei colegi de-o inimă şi de un gust.
De atunci din bucatele gândite, preparate şi servite de Tatiana a savurat multă, foarte multă lume. Sute, mii de meniuri a realizat, zeci de bucate noi a inventat şi în toate a pus suflet, interes, dragoste şi bunătate. Pentru că doar un om frumos la suflet şi cu drag de oameni poate să prepare bucate delicioase.
Acum  când şi-a făcut din profesie o pasiune, Tatiana Ţurcanu este o neîntrecută bucătăreasă la Drochia şi noi ne bucurăm pentru faptul că ea continuă să activeze la „Ikebana”.

Tatianei Ţurcanu

Tatianei Ţurcanu

Lucia CIPOVENCO, administratoare
restaurant „Ikebana”

  • Publicat: 9 luni in urma 8 iunie 2018
  • De:
  • Articole actualizate: iunie 8, 2018 @ 9:02 am
  • Filed sub: Noutăți

Lasă un răspuns

Puteţi, de asemenea, ca...

logo_ICPC-2019

Bine de știut. Răspunsuri la întrebări frecvente despre alegeri și procesul de vot

Citeşte mai mult →