Se încarcă...
Ești aici  Acasă  >  Noutăți  >  Articol curent

Tata — erou şi cavaler

Prin   /  22 iunie 2018  /  Nici un comentariu  /   21

A treia duminică din iunie este sărbătorită Ziua Internaţională a Tatălui, devenită tradiţională în mai multe ţări din lume, doar că la diferite date. Semnificația acestei sărbători este legată direct de poziția unui tată în familie, precum și în societate, deoarece ajută la recunoașterea contribuției individuale a fiecăruia dintre cei doi părinți la crearea vieții de familie.

Igor DOBREANSCHI cu fiica Alexandra participă la competiție sportivă

Igor DOBREANSCHI cu fiica Alexandra participă la competiție sportivă

Fiecare copil are nevoie atât de tată, cât și de mamă pentru a crește într-o atmosferă armonioasă. Ziua Internaţională a Tatălui a fost sărbătorită şi la Drochia, în acest fel tații au demonstrat, că pot contribui activ la educarea copiilor.
Inspectoratul de poliţiei Drochia a organizat o adevărată sărbătoare pentru taţii şi copiii lor, care s-au înscris în echipe şi au participat la jocurile distractiv-educative, întrecându-se la diverse probe sportive, la curăţat ceapă, la compus puzzle, la îmbrăcat păpuşi. Concursurile organizate au avut drept scop generarea bunei dispoziții, dar şi sporirea aspectului participativ, a grijei taţilor faţă și educația copiilor. Evenimentul a fost garnisit cu evoluările copiilor, taţii cărora sunt poliţişti.
Uniţi de o singură voinţă şi un singur scop – să învingă, copiii s-au simţit mai aproape de taţii lor, astfel ajutându-i să devenă primii eroi pentru fii şi primii cavaleri pentru fiice.
Organizatorii au pregătit diplome pentru cei mai buni, iar după competiţie toţi participanţii au avut parte de îngheţată, oferită cu generozitate de Inspectoratul raional de poliţie, şef Maxim Bernic.
Aniversarea zilei tăticilor a oferit şi copiilor posibilitatea de a-și exprima mândria și respectul faţă de părinții lor, un sentiment ce consolidează relația tată-copil și, în consecință, contribuie la dezvoltarea emoțională a fiecărui copil, a familiei şi a societăţii, în final.
Cor. „GD”

  • Publicat: 1 an in urma 22 iunie 2018
  • De:
  • Articole actualizate: iunie 22, 2018 @ 10:12 am
  • Filed sub: Noutăți

Lasă un răspuns

Puteţi, de asemenea, ca...

Preoții din Protopopiatul Drochia împreună cu administrația raionului la veberarea lui Ștefan cel Mare și Sfânt

Admiraţia prietenilor şi respectul duşmanilor

Citeşte mai mult →