Se încarcă...
Ești aici  Acasă  >  Noutăți  >  Articol curent

Cică iarna va veni mult mai devreme în acest an în Moldova

Prin   /  18 octombrie 2018  /  Nici un comentariu  /   11

Iarna ar putea să vină mult mai repede în acest an, iar primele ninsori vor cădea deja în luna noiembrie. Estimările făcute de specialiști arată că se vor înregistra episoade crunte de viscol și ger.
Prognoza realizată de meteorologi este îngrijorătoare, întrucât se pare că iarna anului 2018-2019 va fi lungă și grea. Primele ninsori își vor face apariția încă în luna noiembrie, iar în lunile decembrie, ianuarie și februarie vom avea strat consistent de zăpadă.

Iarna mereu vine pe neaşteptate...

Iarna mereu vine pe neaşteptate…

 În lunile decembrie, ianuarie și februarie va ninge frecvent, iar în luna martie se va semnala ger năprasnic și viscol, fenomene ce vor afecta mai multe zone din Europa.
Pentru următoarele zile, meteorlogii moldoveni prognozează vreme frumoasă, cu soare și cer senin. În data de 17 și 18 octombrie temperatura aerului va atinge maxime de 23 de grade Celsius în timpul zilei și minime de doar cinci grade în timpul nopții. La sfârșitul săptămânii vom avea cu câteva grade mai puțin. Vineri și sâmbătă vor fi 21 de grade Celsius în timpul zilei și 8 grade în timpul nopții. Duminică ne așteaptă ploi în centrul și nordul țării și temperaturi de 19 grade.
Sursa telegraph

  • Publicat: 6 luni in urma 18 octombrie 2018
  • De:
  • Articole actualizate: octombrie 18, 2018 @ 8:54 am
  • Filed sub: Noutăți

Lasă un răspuns

Puteţi, de asemenea, ca...

аавваар

Последний в жизни выходной

Citeşte mai mult →