Se încarcă...
Ești aici  Acasă  >  Noutăți  >  Articol curent

„Caravana Bunătății” a luat start

Prin   /  7 decembrie 2018  /  Nici un comentariu  /   17

„Caravana Bunătății”, o nouă Campanie de caritate, şi-a luat startul la 29 noiembrie, curent, la Centrul de Plasament „Drofa” din or. Drochia.

Inițiativă frumoasă aparţine maiestrului Vitalie Bârgău, conducătorul formației de chitariști, chitaristului Vladimir Cudrea şi interpreteio Veronica Ceban. Împreună cu Ion Dascal, președintele raionului, angajați ai Secției cultură Drochia, au transformat această „scânteie” într-un eveniment de amploare, ce a demarat de la Centrul de Plasament „Drofa”.
Beneficiarilor le-au fost oferite cadouri pentru sărbătorile de Revelion. Pentru participanții la caravană a fost organizată o mică evoluare a artiştilor-iniţiatori, dar şi a Formaţiei folclorice „Țărăncuțele” din satul Sofia, susținută de primarul Veaceslav Magaleas.
Beneficiarii, care, din motive de sănătate, nu au fost prezenţi la eveniment, i-au avut în calitate de oaspeţi pe organizatorii campaniei chiar la domiciliu, bucurându-se de cadourile primite, de lăzile cu mere şi de promisiunea preşedintelui că vor fi ajutaţi cu lemne de foc pentru iarnă.
La crearea fondului de cadouri pentru „cei mai trişti ca noi” au contribuit  unii agenţi economici: Lucia Cipovenco (restaurant „Ykebana” ), Jana Gulea (market „Jana”), Maria Cojocaru, directoarea BPR „Iulian Filip”, cu donația de carte și vestimentație oferită de beneficiarii bibliotecii.
Campania de caritate „Caravana Bunătății” va oferi în continuare susţinere persoanelor nevoiaşe, ca să le facă sărbătorile mai luminoase. Însă ea urmează a fi susținută, ca să poată ajunge şi să contribuie cu ajutoare de Revelion pentru beneficiarii din alte centre de plasament și azilurile de bătrâni, pentru care orice gest de caritate înseamnă mult, atât în plan material, cât şi moral. Cu acest scop este lansat un apel către toți doritorii de a contribui cu donații pentru cadouri de Crăciun pentru oamenii vârstnici.
Colectarea donațiilor continuă la punctul de colectare (BPR „Iulian Filip”) din or. Drochia.
Informații la tel.: (0252)23537, mob. 068463607, 069412035.
Rodica LOZOVAN, șefă-interimară, Secția cultură Drochia

  • Publicat: 6 luni in urma 7 decembrie 2018
  • De:
  • Articole actualizate: decembrie 7, 2018 @ 2:34 pm
  • Filed sub: Noutăți

Lasă un răspuns

Puteţi, de asemenea, ca...

Renaşterea femeii: resurse interioare, încredere,
independență în gândire, discernământ în acţiune

Renaşterea femeii: resurse interioare, încredere, independență în gândire, discernământ în acţiune

Citeşte mai mult →