Se încarcă...
Ești aici  Acasă  >  Noutăți  >  Articol curent

Cunoştinţele s-au aprofundat, interesul față de robotică a sporit

Prin   /  7 decembrie 2018  /  Nici un comentariu  /   60

Sfârşitul toamnei şi prima lună de iarnă au venit pe plaiul nostru nu doar cu zăpadă şi temperaturi joase, dar şi cu frumoase evenimente în viaţa Gimnaziului „Viorel Cantemir”.

Alexandru FIȘTIC și Denis GRIGORIȚĂ, împreună cu tânăra profesoara de informatică, Irina TIGHINEANU

Alexandru FIȘTIC și Denis GRIGORIȚĂ, împreună cu tânăra
profesoara de informatică, Irina TIGHINEANU

Pe lângă măsurile cu diverse tematici organizate şi desfăşurate în instituţia noastră, noi ne mândrim cu elevi buni şi stărutor, cu pedagogi profesionişti. La 25 noiembrie 2018 Alexandru Fiștic și Denis Grigorița, elevii gimnaziului, au participat la competiția naţională de robotică „SumoBot Challenge”, care s-a desfășurat la Chișinău. Dânşii au demonstrat cunoştinţe bune, dar au manifestat şi interes deosebit față de succesele și realizările colegilor din alte instituții, fapt ce le-a permis să acumuleze atât experiență frumoasă, cât şi multe emoții pozitive. Interesul lor pentru acest gen de ocupații IT a sporit şi datorită faptului, că ei şi-au făcut noi prieteni pasionaţi de robotică.
Gimnaziul Sofia în prezent trăiește cu grijile unui mare eveniment – ne pregătim intens de un frumos jubileu al şcolii – 50 de ani de la deschiderea noului oficiu, ce se va desfăşura la 15 decembrie curent. Cu idei şi forţe noi, în afara orelor de program, trudesc la organizarea evenimentului atât pedagogii și elevii, cât şi unii absolvenţi şi părinţi.   Așteptăm oaspeţi de diferit rang şi vârstă, de interese şi ocupaţii diverse. Şcoala dragă va aduna în această zi personalităţi sofiene, oameni onești și de valoare,  absolvenții școlii, care au devenit mândria satului.
Aurelia MOCANU,
directoare IP Gimnaziul „Viorel Cantemir”, Sofia

  • Publicat: 6 luni in urma 7 decembrie 2018
  • De:
  • Articole actualizate: decembrie 7, 2018 @ 2:30 pm
  • Filed sub: Noutăți

Lasă un răspuns

Puteţi, de asemenea, ca...

Renaşterea femeii: resurse interioare, încredere,
independență în gândire, discernământ în acţiune

Renaşterea femeii: resurse interioare, încredere, independență în gândire, discernământ în acţiune

Citeşte mai mult →