Se încarcă...
Ești aici  Acasă  >  Noutăți  >  Articol curent

„Click-Com”are planuri mari şi reale de dezvoltare”

Prin   /  21 decembrie 2018  /  Nici un comentariu  /   41

Concurenţa, corectă şi cinstită, este un lucru foarte bun. O concurenţă sănătoasă duce mereu la creşterea nivelului calităţii produselor de orice fel, inclusiv, şi a serviciilor prestate.

Click-Com

Click-Com

De ceva timp, în teritoriul raionului nostru a început să-şi desfăşoare activitatea un nou operator de prestare a serviciilor Internet şi TV. Un fel de coleg de al lui „Click-Com”. Din păcate, însă, în loc să-şi focuseze atenţia pe calitatea serviciilor oferite, în loc să aducă argumente despre bunele intenţii cu care vine către noii consumatori, în loc să demonstreze corectitudine, cinste şi onestitate faţă de operatorul omolog prezent pe piaţa raionului Drochia de ani buni, reprezentantul  „noului venit” a purces a-şi ponegri colegul, adică compania „Click-Com”.
Insinuările sunt una mai năstruşnică decât alta. Unora le spune, cum că „Click-Com” îşi sistează activitatea, deoarece nu poate ţine piept noului concurent. Altora le zice, că internetul prestat de ei este de o calitate mult superioară.
Celor de-ai treilea le şopteşte, că compania „Click-Com”  face revânzare de internet, de aceea activitatea ei nu este una de durată.
În urma acestor denigrări vădite, ne vedem nevoiţi să ieşim cu acest mesaj public întru a face anumite explicaţii şi a enunţa care, de fapt, este adevărul.
Aşadar, vrem să se ştie:
1. Compania „Click-Com” din oraşul Drochia activează de 11 ani și are planuri serioase pe viitor de dezvoltare pe piaţa serviciilor IT din raionul Drochia şi nicidecum nu are de gând să-şi sisteze activitatea;
2. La moment compania „Click-Com”  colaborează cu trei operatori diferiţi întru asigurarea celei mai bune conexiuni la internet şi TV pentru utilizatorii săi;
3. Compania „Click-Com” mereu a investit în sporirea calităţii serviciilor prestate şi desfăşurarea suportului tehnic al clienţilor, acestea fiind două puncte forte în planul de dezvoltare a companiei;
4. Compania „Click-Com” are 20 de angajaţi, care sunt buni profesionişti cu abilităţi, dar şi posibilităţi de dezvoltare;
5. Două treimi din orăşeni, ceea ce înseamnă circa 5000 utilizatori, şi alţii 8000 de utilizatori din  22 de sate ale raionui beneficiază de serviciile „Click-Com”;
6. Numărul de canale TV este echivalent cu 60 analog şi 138 digital HD şi este în continuă creştere;
7. Viteza internet pentru clienţi variază între 100 şi 1000 mb:
8. Capacitatea maximă a internetului în Drochia este de 20 Gb pe secundă;
9. Reţeaua de internet  emisă de la „Click-Com” este recepţionată în majoritatea localităţilor din raionul Drochia.
10. Fiecare leu achitat de utilizatorii Click-COM pentru servicii internet și TV, este reinvestit în oraș în proiecte de ordin social și economic.
Şi la final.
În cazul în care clienţii noştri fie că sunt presaţi, fie că li se propune insistent şi în mod obraznic rezilierea contractului cu compania „Click-Com”, rugăm să fim informaţi şi să nu se ezite demascarea publică a neoneştilor. Totodată, rugăm respectuos clienţii „Click-Com”, care s-au ciocnit ori vor întâlni astfel de informaţii false, să ne contacteze la telefonul 068046804, pentru a elucida situaţia şi a soluţiona toate dubiile.
Folosesc acest prilej şi pentru a felicita actualii şi viitorii clienţi cu prilejul sărbătorilor de iarnă, a le dori sănătate şi prosperitate, asigurându-i că „Click-Com” a fost, este şi va rămâne a fi un prestator de servicii IT corect, onest şi mereu gata să-şi trateze cu respect şi calitate clienţii.
Nicolae CHISTRUGA,
director, SC „Click-Com”

  • Publicat: 6 luni in urma 21 decembrie 2018
  • De:
  • Articole actualizate: decembrie 21, 2018 @ 1:11 pm
  • Filed sub: Noutăți

Lasă un răspuns

Puteţi, de asemenea, ca...

Cristina JITARU

De ce am plecat din funcţia de directoare a Casei de cultură Ţarigrad

Citeşte mai mult →