Se încarcă...
Ești aici  Acasă  >  Noutăți  >  Articol curent

Gazda a fost primitoare şi cu sufletul deschis

Prin   /  26 aprilie 2019  /  Nici un comentariu  /   23

„Paștele, Paștele, Sfântă Sărbătoare” – activitate plină de suflet, cu tradiții și obiceiuri naționale la Gimnaziul „Victor Coțofană” din s. Chetrosu .

Participanții la activitatea pascală de la IP Gimnaziul „Victor Coțofană” Chetrosu

Participanții la activitatea pascală de la IP Gimnaziul „Victor Coțofană” Chetrosu

La inițiativa Valentinei Darii, bunicuţă grijulie din satul Chetrosu, la 17 aprilie 2019, la Gimnaziul „Victor Coțofană” din s.Chetrosu, s-a desfăşurat o activitate cu genericul „Paștele, Paștele, Sfântă Sărbătoare”. Copiii au pregătit un bogat program artistic, au confecționat ilustrate, pe care le-au dăruit oaspeților prezenți, fiind scrise și următoarele cuvinte: „Oul înroșit, mielul rumenit, cozonacul mărit, Paște fericit! Fie ca această sărbătoare măreață să Vă aducă multă speranță și pace în viață! Sărbători frumoase alături de cei dragi!”
Cuvinte frumoase în adresa Bunicilor Grijulii a adresat Elena Novac, directoarea gimnaziului, menţionând, că ei fac un lucru important şi util pentru securitatea copiilor. Aceste persoane îndeplinesc lucru de voluntariat, îşi croiesc posibilităţi din timpul lor personal şi se află mereu alături de copii în drum spre şcoală sau înapoi spre domiciliu.
Angajații Inspectoratului de Poliţie Drochia le-au vorbit copiilor despre comportament, respectarea regulilor de circulație rutieră, înmânându-le pliante respective.
Mesajul copiilor, a bunicilor implicaţi ar fi bine să ajungă în inimile tuturor, să cunoască atmosfera din această asociaţie, că este una prietenoasă, amiabilă, că ne simțim bine împreună. Valentina Darii a servit copiii și oaspeții cu ouă din ciocolată. Toți au rămas plăcut surprinşi şi satisfăcuţi de această întâlnire, or, gazda noastră a fost primitoare şi cu sufletul deschis.

Alexandra POSTOVAN, președinta filialei Drochia a AO „Bunicii Grijulii”

  • Publicat: 4 luni in urma 26 aprilie 2019
  • De:
  • Articole actualizate: aprilie 26, 2019 @ 9:13 am
  • Filed sub: Noutăți

Lasă un răspuns

Puteţi, de asemenea, ca...

Propunere pentru reforma fiscală

Dorim un viitor mai bun creat de noi

Citeşte mai mult →