Se încarcă...
Ești aici  Acasă  >  Noutăți  >  Articol curent

Renaşterea femeii: resurse interioare, încredere, independență în gândire, discernământ în acţiune

Prin   /  17 mai 2019  /  Nici un comentariu  /   29

La finele săptămânii precedente, într-un frumos local din oraşul Drochia, a avut loc un eveniment deosebit, ba chiar neobişnuit pentru localităţile plasate mai peste mână de capitală. Chiar nu pot să apreciez, ce a fost să transmită mai mult Sanda Diviricean în cadrul acelei întâlniri: hrană pentru suflet sau lecţie pentru raţiune şi viaţă. Una, însă, ştiu cu certitudine: Cristina Jitaru, iniţiatoarea şi organizatoarea evenimentului cu genericul „Renaşterea femeii”, a făcut un neasemuit dar drochiencelor, invitând-o pe post de trainer pe această simplă, deschisă, sinceră şi carismatică doamnă pe nume Sanda Diviricean.
De altfel, Cristina Jitaru nu este la prima ei experienţă la capitolul organizării de evenimente. Energică, sufletistă şi totdeauna gata să ajute, să susţină, să se implice, Cristina este aidoma unui perpetuum mobile. Drochienii, în deosebi cei tineri, o cunosc bine şi îi recunosc capacităţile. Dar cum o femeie niciodată nu poate fi descoperită până la capăt, am decis să o ademenesc într-un interviu pentru a mai desface unele din „petalele” fiinţei ei mereu în căutare de frumos, omenie, dragoste de aproapele şi descoperire de sine.

„Sunt psiholog și psihoterapeut, trainer de dezvoltare personală, președintele Fundației Culturale J.S. Bach, care din 2010 organizează în fiecare an un festival internațional de muzică clasică, mă implic în evenimente de suflet, ale mele sau ale altora, mă implic în proiecte sociale care pot avea impact asupra oamenilor și le pot schimba viața în bine. Am realizat timp de un an emisiunea „Lumea Sandei”, cu pasiune și interes pentru fiecare invitat, un proiect prin care am adus în fața publicului modele pozitive și inspiraționale de viață și dezvoltare. Coordonez și sunt formatoare în proiectul „Renașterea femeii”, unde activez cu mult drag pentru fiecare femeie decisă să devină autoarea propriei sale vieți. Sunt fondatoare a brandului vestimentar Promesse|, un proiect prin care promovez frumusețea și feminitatea. Orice fac este pentru oameni, despre oameni, cu oameni. Cu mulți oameni dragi ce-mi sunt alături și mă inspiră zi de zi. Încerc să fac mai mult, să nu mă opresc. Pentru că așa am citit undeva, că stabilitatea este în mișcare.”

  • Publicat: 4 luni in urma 17 mai 2019
  • De:
  • Articole actualizate: mai 17, 2019 @ 10:41 am
  • Filed sub: Noutăți

Lasă un răspuns

Puteţi, de asemenea, ca...

1

Toamna se numără bobocii

Citeşte mai mult →