Se încarcă...
Ești aici  Acasă  >  Noutăți  >  Articol curent

Susține și tu Campania „O jucărie pentru zâmbetul copiilor”!

Prin   /  31 mai 2019  /  Nici un comentariu  /   24

La 28 mai curent, conducerea și angajații Inspectoratului de poliție Drochia au dat startul lansării celei de-a doua etape a Campaniei „O jucărie pentru zâmbetul copiilor”.

O jucărie din mâna șefului IP

O jucărie din mâna șefului IP

Este de menționat faptul că, datorită inițiativei lui Gheorghe Cavcaliuc, șef-adjunct al Inspectoratului General al Poliției, această campanie a adus zâmbetul pe fața copiilor și din raionul Drochia, victime/martori ai violenței în familie, accidentelor rutiere sau ale altor incidente grave.
Campania „O jucărie pentru zâmbetul copiilor” este salutată și susținută de conducerea și efectivul Inspectoratului de poliție Drochia. Zâmbetele copiilor afectați emoţional în urma unor cazuri neplăcute este rezultatul unui efort comun al angajaților poliției, dar și al acelor persoane care, din proprie inițiativă, au donat aceste jucării din pluși să aducă o mică bucurie copiilor.
Îndemnăm toată societatea civilă să fie mai buni, mai receptivi, binevoitori, solidari întru susținerea copiilor aflați în dificultate și situații de criză.

Împreuna Pentru o Societate Mai Sigură!
Svetlana GÂSCĂ

Lasă un răspuns

Puteţi, de asemenea, ca...

Vechiul Iconostas de la Biserica „Sfânta Treime” din s. Sofia

Biserica din Sofia va avea un nou Iconostas

Citeşte mai mult →