Se încarcă...
Ești aici  Acasă  >  Noutăți  >  Articol curent

Securitatea copiilor, prioritatea societăţii

Prin   /  8 iulie 2019  /  Nici un comentariu  /   24

Toate serviciile educaționale şi-au făcut prioritară grija faţă de copii, de siguranța și protecția lor, mai cu seamă, în sezonul estival.

Inspectoratul de Poliție Drochia, în comun cu INP regiment Nord, Centrul Mobil din mun. Bălţi şi nepoţelele grijulii, la 28 iunie, curent, la tabăra de odihnă ,,Poenița Însorită” din s. Miciurin, au organizat o activitate informativă cu privire la organizarea și asigurarea securității publice în timpul odihnei de vară a copiilor și adolescenților pe parcursul sezonului estival.

În cadrul acestei activități copiii au fost familiarizați cu drepturile copilului, regulile de comportare la domiciliu și în societate, despre pericolul abandonului de domiciliu, precum și a taberei de odihnă în care se află la moment, siguranța personală și a bunurilor materiale, siguranța la traficul rutier, siguranța în mediul on-line, cât şi dauna substanţelor psihotrope şi a alcoolului. De asemenea, copiii au fost sensibilizați despre consecințele situațiilor cu caracter excepțional (cazuri de înec, incendii și electrocutări), despre măsurile de securitate, riscurile la care pot fi expuși în timpul scăldatului. Lor le-au fost oferite pliante informative, cu numerele de telefoane, la care pot apela imediat atunci când sunt amenințați sau cad în primejdie.

La tabăra de odihnă “Poenița Însorită” se odihnesc 198 copii.

Irina ŞUMILOVA

 

  • Publicat: 3 luni in urma 8 iulie 2019
  • De:
  • Articole actualizate: iulie 8, 2019 @ 9:22 am
  • Filed sub: Noutăți

Lasă un răspuns

Puteţi, de asemenea, ca...

Машина „скорой помощи” после аварии

Жуткая авария по вине пьяного водителя

Citeşte mai mult →