Se încarcă...
Ești aici  Acasă  >  Noutăți  >  Articol curent

Consilierii raionali şi-au încheiat mandatul

Prin   /  20 septembrie 2019  /  Nici un comentariu  /   19

Miercurea precedentă, 18 septembrie 2019, consilierii raionali s-au întrunit în ultima şedinţă din cadrul actualului mandat, 2015-2019. De acum încolo, până la alegerea şi confirmarea în funcţie a noilor aleşi locali, Consiliul raional Drochia nu se va mai întruni în şedinţe.

Consilierii raionali, întruniți în ultima ședință din cadrul mandatului 2015-2019

Consilierii raionali, întruniți în ultima ședință din cadrul mandatului 2015-2019

Cele 25 proiecte de decizie incluse pe ordinea de zi a şedinţei în cauză (două din ele cu câte 2 şi 3 subpuncte) păreau să ne ducă la gândul, că aleşii locali şi-au dorit să-şi finiseze cât mai gospodăreşte şi la cale munca desfăşurată în cadrul legislativului raional. Deoarece, o esenţială parte din chestiunile propuse spre discuţie şi aprobare veneau să fie o ajustare a unor probleme cunoscute şi dezghiocate anterior.
În cadrul aceleaşi şedinţe, preşedintele raionului Ion Dascal, dar şi ambii vicepreşedinţi, Vitalie Josanu şi Igor Grozavu, au anunţat despre suspendarea din atribuțiile de serviciu pe perioada campaniei electorale pentru alegerile din 20 octombrie, curent.
Din momentul înregistrării lui Ion Dascal în calitate de concurent electoral, atribuțiile de președinte-interimar al raionului Drochia urmează să fie executate de către Valerian Gherman, șef-adjunct, Direcția Agricultură și Relații Funciare a Consiliului raional.

Liuba BULGARU

  • Publicat: 5 luni in urma 20 septembrie 2019
  • De:
  • Articole actualizate: septembrie 20, 2019 @ 10:47 am
  • Filed sub: Noutăți

Lasă un răspuns

Puteţi, de asemenea, ca...

1_Afganistan

Amintiri, durere, lacrimi, regrete… Afganistan

Citeşte mai mult →