Trei tineri drochieni au beneficiat de granturi

Trei tineri drochieni au beneficiat de granturi din partea Programului de Granturi de tip Start Up desfășurat în cadrul proiectului Fondul Inovațional de Antreprenoriat pentru Tineri, Bălți și Drochia.

Trei tineri drochieni au beneficiat de granturi
Trei tineri drochieni au beneficiat de granturi

Rcent, a avut loc ceremonia de înmânare a certificatelor de grant în cadrul proiectului  Fondul Inovațional de Antreprenoriat pentru Tineri, Drochia și Bălți. Astfel au fost selectate 3 idei de proiect, ce aparțin lui Ion Amaftioae (Școală de „Aritmetică Mentală”),    Igor Novac (Agricultură – dotarea serii cu sistemă de încălzire), Vadim Vascauțan (Coffe-shop – local specializat în realizarea cafelei), care vor beneficia de suport din partea proiectului. Trebuie să spunem, că selectarea a fost una foarte riguroasă, cu multe discuții și evaluări. Într-un final, echipa de voluntari a proiectului împreună cu experții au selectat cele 5 idei de afacere care vor beneficia de suport din partea proiectului, trei din ele aparținând, cum am menționat, drochienilor.

Reamintim, că aceasta este o activitate realizată de AO Caroma Nord Moldova în parteneriat cu primăria Drochia în cadrul proiectului Fondul Inovațional de Antreprenoriat pentru Tineri, Bălți și Drochia, proiect finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundația Est-Europeană/ East Europe Foundation – Moldova.

Elena PARASCA, specialistă, Tineret și Sport, primăria orașului Drochia 

 

Lasă un răspuns