Se încarcă...
Ești aici  Acasă  >  Noutăți  >  Articol curent

Parcarea „autorizată” din piaţa centrală a oraşului Drochia

Prin   /  21 februarie 2020  /  Nici un comentariu  /   25

Maşinile se înmulţesc precum ciupercile după ploaie.

Fie procurate direct de la salon ori prin lizing auto, fie cumpărate la mâna a doua sau la talciok-ul „rabla”, autoturismele vin cu nemiluita peste Republica Moldova. Astfel, în ultimii ani, pe străzile oraşelor, satelor, pe traseele urbane şi cele internaţionale mişună cavalcade de maşini. Unele se mişcă elegant şi uşor, altele „strănută” şi fumegă gaze de eşapament deranjante.
Aceeaşi situaţie este caracteristică şi pentru oraşul Drochia. Maşini avem multe şi numărul lor creşte în permanenţă. În acelaşi timp, regulamentul de circulaţie nu totdeauna rămâne o normă tocmai bună de respectat.

În aceeaşi ordine de idei se înscriu şi parcările alan-dala, conform dorinţelor proprii şi a deciziilor personale.
Avem toată certitudinea, că atât pentru orăşeni, cât şi pentru oaspeţii urbei nu sunt o noutate parcările „autorizate” (imaginile de mai sus) de ego-ul personal. Asemenea privelişti le putem observa zilnic, trecând prin faţa clădirilor Primăriei şi a Consiliului raional. Ba sunt zile, când numărul lor este şi mai impunător, fapt ce crează esenţiale probleme în deplasarea pietonilor şi a celuilalt transport auto, ce se deplasează prin oraş.
Întrebarea este: Care ar fi soluţionarea?

Lasă un răspuns

Puteţi, de asemenea, ca...

COVID-19

Actualizarea datelor privind situaţia epidemiologică COVID-19, 1 aprilie

Citeşte mai mult →