Terenul de la grădiniţa „Mărţişor” a prins la culoare

Întreaga echipă de lucrători care activează la Instituţia Preşcolară „Mărţişor” şi-a cumulat forţele, competenţele şi, nu în ultimul rând, străduinţa şi a dat culoare terenului de joacă aferent grădiniţei.

Terenul de joacă este un loc foarte important pentru micuţii de la orice grădiniţă. Or, anume terenul de joacă le oferă prilejul de a interacţiona cu alți copii şi să-şi facă prieteni. Anume aici au posibilitatea de a participa la activități de grup, ce au menirea de a dezvolta si consolida sănătatea fizică şi cea mentală a copilului.
Recent, terenul de joaca a IET nr. 9 „Mărţişor” a fost curățat şi reamenajat frumos, multicolor şi vesel. Faptul acesta a făcut să fie create condiții mai bune de joacă, instruire şi educaţie pentru copii.
Realizarea întregului volum de lucru, absolut toate lucrările de amenajare au fost îndeplinite de câtre angajații instituției, care, ca nimeni alţii, înţeleg cât de important este aceasta pentru instituţie şi discipolii ei.
La lucrările de renovare a terenului de joacă s-a muncit cu multă dragoste, atenție, răbdare, creativitate şi chiar pasiune. Astfel, angajații grădiniţei au dat viață terenului de joacă, având la îndemână obiecte şi „piese” la mâna a doua.
Ţinând cont de faptul, că suntem afectaţi de epidemia de coronavirus, ne-am străduit să respectăm toate cerinţele şi normele medico-sanitare, purtând măști de protecție, mănuși și respectând distanţa socială, conștientizănd că sănătatea depinde de responsabilitatea și atitudinea fiecaruia din noi.
Astăzi terenul de la „Mărţişor” e multicolor, mult mai frumos şi cu adevărat atractiv. Acum rămânem să aşteptăm ziua când copiii vor reveni la grădiniţă pentru a aprecia munca noastră şi pentru a beneficia din plin de frumuseţea şi utilitatea terenului de joacă.
Mulţumim tuturor pentru implicare şi contribuţie.

Rodica MUTRUC,
director, IET nr. 9 „Mărţişor”

Lasă un răspuns