Un succes mare şi un angajament profund

Sănătatea este cea mai de preţ comoară a unui om.

Numai omul sănătos poate produce bunuri, genera bogăţii materiale şi spirituale, poate participa activ la dezvoltarea societăţii, iar medicul este cel ce vine în ajutor pentru a soluţiona problemele de sănătate, ghidându-se în activitatea sa de obligaţia supremă fixată în Jurământul lui Hipocrate.
Actualmente în IMSP Spitalul raional Drochia „N.Testemiţanu” activează 340 de angajați, dintre care 54 de doctori, 164 de asistenți medicali,100 infirmieri și alți angajați din sistemul auxiliar. Avem nevoie de medici, dar din păcate tinerii nu vin prin raioane. Deşi persistă o insuficienţă de specialişti în domeniu, colectivul este mobilizat şi luptă zi şi noapte pentru salvarea vieţii fiecărui pacient, sacrificându-și, deseori, propria sănătate.
Cu prilejul Zilei lucrătorului medical şi a farmacistului, în numele IMSP „Spitalul raional „Nicolae Testemițanu” si al meu personal, vin cu alese cuvinte de recunoştinţă pentru curajul, onestitatea şi responsabilitatea inegalabilă care Vă caracterizează, Oameni în halate albe, Oameni cu literă mare. Vă exprim înaltă gratitudine și Vă mulţumesc pentru profesionalismul şi devotamentul nelimitat, precum şi pentru siguranţa şi încrederea pe care o transmiteţi oamenilor în situaţiile dificile, inclusiv in cea prin care trecem astăzi, aflându-ne în epidemie de COVID 19.
Vă dorim, stimaţi colegi, să aveţi parte de multă sănătate, de apreciere şi respect din partea colegilor, de înţelegere şi recunoştinţă din partea pacienţilor, de putere şi rezistenţă în această perioadă grea, de linişte şi armonie în familii!
Vă mulţumesc pentru profesionalism, dedicaţie, încredere şi susţinere.
 Cu mult respect,
Galina Maximciuc,
director,
IMSP „Spitalul raional „Nicolae Testemiţanu”

Lasă un răspuns