Se încarcă...
Ești aici  Acasă  >  Social  >  Articol curent

Campanie de informare a şoferilor

Prin   /  5 aprilie 2019  /  Nici un comentariu  /   15

În a doua jumătate a lunii martie, curent, Biroul de Probaţiune Drochia, în colaborare cu Inspectoratul de Poliţie, a lansat campania de informare „Nu te lăsa condus de alcool, cineva drag te aşteaptă acasa”.

Gabriela CHIRIAC, informează șoferii despre daunele alcoolului

Gabriela CHIRIAC, informează șoferii despre daunele alcoolului

Acest titlu sugestiv este genericul unor sesiuni de informare a conducătorilor auto privind asigurarea securității circulaţiei rutiere. Activitatea a fost desfășurată în oraş, precum și pe șoselele naționale din acest raion, în scopul sensibilizării opiniei publice asupra riscului de comitere a accidentelor rutiere, sporirii eficienţei activităţii de prevenire a încălcărilor Regulamentului Circulaţiei Rutiere din cauza șoferilor care urcă băuți sau drogați la volan.
Şoferilor opriți în trafic li s-a vorbit despre influența negativă a alcoolului, despre riscurile care şi le asumă când conduc în stare de ebrietate. Ei au fost informați despre noua legislație penală a RM ce prevede amendă, ore de muncă neremunerată în folosul comunității, în ambele cazuri sancțiunea prevede privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 3 la 5 ani cu obligația de a participa la programul probațional antialcoolic şi antidrog.
În cadrul acțiunilor de sensibilizare a populaţiei au fost distribuite pliante referitoare la informarea conducătorilor de autovehicule.

Gabriela CHIRIAC, şefă, Biroul de Probaţiune, Drochia

  • Publicat: 3 luni in urma 5 aprilie 2019
  • De:
  • Articole actualizate: aprilie 5, 2019 @ 11:15 am
  • Filed sub: Social

Lasă un răspuns

Puteţi, de asemenea, ca...

Ala STELIMAN, şefă-adjunctă, Direcţia Educaţie, Drochia.

Succesul rezidă în muncă asiduă

Citeşte mai mult →