„Avem autobuz, dar nu avem un orar fix”

Prin intermediul ziarului vrem să aducem mulţumiri primăriei oraşului pentru noul autobuz pus pe rută. De fapt, se vorbea „în târg” despre trei astfel de mijloace pentru transportarea orăşenilor, dar, deocamdată, avem doar unul. Vrem să spunem că este un autobuz foarte bun, totdeauna curat şi în interior şi pe exterior, încăpător, cu taxatoare binevoitoare, cu şofer cult, îngăduitor, cu scaune şi locuri pentru stat în picioare… Totul e minunat, atât că autobuzul pare să nu aibă un grafic stabil, un orar fix. Vrem să ştim cauza”.
Greta BÂRTĂ,Valentina BURUIANĂ, or. Drochia

Autobuzul este solicitat mai mult în orele dimineţii, amiezii şi serii
Autobuzul este solicitat mai mult în orele dimineţii, amiezii şi serii

Adrian ROTARI, manager, Gospodăria Comunală şi Exploatarea locuinţelor:
– Într-adevăr, la moment încă nu există un program fix de deplasare a autobuzului nou. Suntem în proces de verificare şi apreciere a fluxului de călători. Abia după ce vom determina timpul necesar de staţionare la fiecare din opriri, vom putea să întocmim un grafic fix, care, întâi de toate, ar satisface doleanțele pasagerilor. Probabil, pe săptămâna viitoare vom deţine aprecierea concretă.
Adevărat, îniţial s-a vorbit despre achiziţionarea a trei astfel de autobuze, consilierii orășenești, însă, au aprobat procurarea doar al unui singur mijloc de transport urban.
A înregistrat Nelly CIOBANU

Lasă un răspuns